"Ascunse în văzul tuturor, văzute doar de doritori!"

Un articol de Calin Petru Barbulescu

Ai auzit vreodata de testul de personalitate al celor 10 usi? Este un test simplu care dezvaluie multe despre personalitate si care poate chiar anticipa unele evenimente din viitor. Chiar daca nu crezi in horoscop si nu-ti place sa te ghidezi dupa previziunile astrale, acest test distractiv nu iti ia mai mult de 2 minute, asa ca nu pierzi nimic sa-l incerci. In plus, te poate ajuta sa iti descoperi anumite laturi de personalitate de care nu esti pe deplin constient. Priveste cele 10 usi, alege-o pe cea care te atrage cel mai mult, apoi citeste descrierea. Fii cat mai spontan

 

la alegerea imaginii si urmeaza-ti primul impuls.

 

Ce simbolizeaza usile?

 

Acest test are o simbolistica foarte ampla. Peste tot in viata ne lovim de usi. Ca sa ajunga aici, fiecare dintre noi a deschis, inchis si trecut pragul a nenumarate usi. Ele se afla pretutindeni in jurul nostru, protejandu-ne, facandu-ne sa ne simtim in siguranta, deschizand noi oportunitati sau trasand o linie de demarcatie pentru experientele traite. Usa pe care o alegi spune multe despre tine, asa ca afla exact ce indica!

 

tu ce usa alegi?

 

Usa 1

 

Aceasta usa este vopsita intr-o paleta indrazneata; are doua fete si este prevazuta cu ferestre mari, care incurajeaza schimbul cu exteriorul. Daca aceasta este usa aleasa, inseamna ca esti o persoana distractiva, relaxata si deschisa. Te bucuri din plin de micile placeri ale vietii si iti place sa calatoresti. Esti preocupat de binele celor din jurul tau, aspiri catre relatii armonioase si esti o persoana atenta si grijulie.

 

Usa 2

 

O usa simpla de culoare neagra cu un maner lateral si fara vizor. Arata impunator, dar si simplist. Daca aceasta e usa aleasa, este semn ca esti o persoana simpla, modesta, nepretentioasa si sincera, care nu pune mare pret pe lux. Duci la bun sfarsit lucrurile incepute si te mandresti cu aceasta calitate. Esti reticent, insa, la experientele noi, asa ca ai inca de lucrat la aceasta latura. Incearca mai des lucruri noi si fii mai aventuros. Viata ne rezerva multe experiente frumoase pe care este pacat sa le pierdem.

 

Usa 3

 

…Continuare pe pagina urmatoare

Share on Facebook
PUBLICITATE
1 2
Citește restul articolului pe pagina următoare.

*Continutul acestui articol este doar pentru informare si nu se doreste a fi un substitut pentru sfatul medicului. Pentru un diagnostic corect, va recomandam sa consultati un medic specialist.

loading...
loading...