"Ascunse în văzul tuturor, văzute doar de doritori!"

Un articol de Razvan

Aceasta femeie a reusit sa vindece singura cu ajutorul medicinei alternative, dupa ce mijloacele medicinei conventionale nu i-au oferit nicio ameliorare.

„Amigdalele umflate pot fi vindecate cu miere si piper macinat aplicate pe un prosop care se infasoara in jurul gatului. Peste noapte, amigdalele se vor dezumfla incet.

Tot cu o reteta simpla si naturala am reusit sa ma vindec complet si de reumatism, amorteala, si dureri puternice, dupa ce mai multi medici nu au reusit sa produca nicio imbunatatire prin tratamentele pe care mi le-au prescris”, a declarat femeia.

PUBLICITATE


Vezi mai jos reteta ei!

aceasta femeie s-a vindecat singura de reumatism

RETETA:

500 de grame de miere

1 litru de apa

O mana de frunze de lucerna

Pune frunzele la fiert aproximativ 30-40 de minute la foc mic. Ideea este ca apa trebuie sa scada la jumatate. Lasa apoi sa se raceasca si dupa amesteca-l cu mierea.

Consuma 2 linguri dupa fiecare masa.

Potrivit experientei personale a femeii, dupa acest tratament nu vei mai simti amorteli, nu vei mai avea dureri, si iti vei recapata siguranta la prinderea si manipularea obiectelor cu degetele.

Despre autor:

Razvan s-a alaturat echipei Secretele.com
pentru a veni in sprijinul oamenilor cu informatii pretioase despre o viata sanatoasa. Pe Razvan il puteti gasi si
pe facebook!

Share on Facebook
PUBLICITATE

*Continutul acestui articol este doar pentru informare si nu se doreste a fi un substitut pentru sfatul medicului. Pentru un diagnostic corect, va recomandam sa consultati un medic specialist.

loading...
loading...
PUBLICITATE