"Ascunse în văzul tuturor, văzute doar de doritori!"

Alege o piatra pretioasa de mai jos.

Care te atrage cel mai mult? Piatra pretioasa aleasa de tine iti poate spune multe despre soarta si personalitatea ta.

pietrele pretioase spun multe despre tine

1. Perla

In cazul in care ai ales perla, esti demn si mandru. Esti intelept, caritabil si de multe ori pur. Esti calm, bun si gandesti inainte sa vorbesti. Perla indica, de asemenea, si apropierea de un moment de transformare.

2. Rubin

Daca te-ai simtit atras de rubin, esti adesea pasionat, intens si plin de viata. Faci mereu valuri in jurul tau si reusesti sa-ti faci simtita prezenta. Esti plin de energie, iar daca alegi sa lupti pentru ceva, te opresti numai in cazul in care ti-ai atins scopul.

PUBLICITATE

3. Diamant

In cazul in care ai ales diamantul, esti puternic, hotarat si mandru. Le oferi putere si incredere oamenilor din jurul tau. Esti neinfricat si indraznet. Noi aventuri se afla in calea ta.


4. Topaz albastru

Persoanele atrase de topazul albastru sunt oameni calmi si stapani pe ei insisi, adesea reflectivi si se bucura de momentele petrecute in solitudine. Ai o energie puternica si linistita, iar abilitatile tale de comunicare sunt impecabile. Aceste competente te vor ajuta cu adevarat in viata.

5. Peridot

Daca ai ales peridotul, esti curios din fire si ai tendita de a radia de bucurie. Peridotul este oarecum misterios si rar. Este gasit ingropat in subteran sau in meteoritii care calatoresc prin spatiu.

6. Acvamarin

In cazul in care ai ales acvamarinul, mai mult ca sigur esti atras de ocean si de mare. Esti o persoana plina de compasiune, dezbaterile tale sunt pline de nonconformism si aventurile tale, ei bine, pline de aventura. In cazul in care ai fost plictisit in ultima vreme, cu siguranta vei atrage ceva nou si distractiv in viata ta cat de curand.

7. Tanzanit

In cazul in care ai fost atras de tanzanit, esti senzual, pasionat si ai o minte ascutita. Ai o aura puternica, motiv pentru care oamenilor le place sa se afla in preajma ta. Aceasta piatra este adesea folosita in explorarile psihice si este strans legata de celalalt plan. In cazul in care ai fost atras de aceasta piatra, aminteste-ti ca este nevoie sa ai incredere in instinctele tale.

8. Citrin

In cazul in care te atrage aceasta piatra

…Continuare pe pagina urmatoare

Share on Facebook
1 2
PUBLICITATE

*Continutul acestui articol este doar pentru informare si nu se doreste a fi un substitut pentru sfatul medicului. Pentru un diagnostic corect, va recomandam sa consultati un medic specialist.

loading...
loading...
PUBLICITATE

x
Da-ne un 'Like'!