"Ascunse în văzul tuturor, văzute doar de doritori!"

2 − 1 =

7 + seventeen =

ca trebuie sa te implici mai mult in consolidarea relatiei cu partenerul/a de viata si sa iti exprimi sexualitatea mai des. Parul poate indica o dorinta puternica de conexiune sau, daca este foarte lung, poate simboliza nevoia ta de libertate.

 

Apa

 

Ambitie, riscuri si nesiguranta

 

Daca visezi apa, este semn ca esti in cautare de oportunitati de viata si esti dispus sa iti asumi riscuri pentru a iti schimba norocul. Desi este uneori un lucru descurajant, nu pici prada incertitudinii si mergi mai departe.

 

Zbor

 

Curaj, libertate si optimism

 

Multi dintre noi visam ca zburam. Zborul din vis semnifica faptul ca esti pregatit sa iei niste decizii de viata curajoase. De obicei, aceste vise apar atunci cand ne aflam sub presiune si stres, fie la locul de munca, fie intr-o relatie. Rezolva situatiile stresante si aceste vise vor disparea si ele.

 

Drumuri

 

Destin, calatorii si simplitate

 

Viata poate fi foarte complicata! Daca in vis iti apare un singur drum, poate ca ar trebui sa adopti o atitudine mai calma si mai detasata in viata. Ai mereu in vedere destinatia finala si concentreaza-te asupra lucrurilor pe care ti le doresti cu adevarat de la viata.

 

Noroi

 

Imobilitate, crestere si neliniste

 

Daca te visezi impotmolit in noroi, e semn ca te-ai impotmolit si in viata. Poate ca te afli intr-o situatie delicata din care nu vezi nicio cale de iesire. E timpul sa te eliberezi de poveri si sa ajungi pe teren stabil!

 

Culoarea verde

 

Iubire, vindecare si pasiune

 

Daca totul in vis este verde, inseamna ca esti pe deplin multumit si fericit de mersul lucrurilor. Te bucuri de afectiunea si de sprijinul celor din jur, iar tu le raspunzi cu aceeasi moneda. O alta semnificatie este aceea ca ar trebui sa incepi sa dai mai mult frau liber sentimentelor.

 

Lipsa hainelor in public

 

Judecata, vulnerabilitate si acceptare

 

Multi oameni se intampla sa viseze ca apar dezbracati in fata unei multimi de oameni. Acest vis indica vulnerabilitatea ta in afara spatiului intim si faptul ca esti preocupat de felul in care esti perceput in societate.

 

E timpul sa te privesti in oglinda si sa-ti spui cu sinceritate „te iubesc!”

 

Mai stii si alte simboluri care apar foarte des in vise?

 

Despre Autor:

Maya este autor
pentru Secretele.com
Este o mare placere sa ma pot conecta cu atat de multe suflete minunate. Sursa:

…Continuare pe pagina urmatoare

1 2 3

*Continutul acestui articol este doar pentru informare si nu se doreste a fi un substitut pentru sfatul medicului. Pentru un diagnostic corect, va recomandam sa consultati un medic specialist.