"Ascunse în văzul tuturor, văzute doar de doritori!"

Un articol de Maya

 

Fiecare dintre noi isi doreste sa doarma bine noaptea si sa aiba parte de vise frumoase si linistitoare.

 

Dupa 8 ore de somn, ar trebui sa te simti complet refacut, relaxat si plin de energie, dar cateodata se intampla exact opusul!

 

Ceea ce visam reprezinta de multe ori simboluri cu semnificatii ascunse. Acestea reflecta realitatea si ne sunt trimise din subconstient asemenea unor mesaje ce trebuie dezlegate. In continuare te vom ajuta sa intelegi mai bine aceste mesaje.

 

semnele din vise si interpretarea lor

 

 

Cutii, lazi, cufere

 

Tainuire, mister si dezamagire

 

Daca visezi cutii, inseamna ca subconstientul tau incearca sa aduca ceva la suprafata. Daca se intampla sa deschizi o cutie in vis, acest lucru poate insemna ca esti dispus sa impartasesti secretele pastrate pana acum. Atunci cand cutia este goala, s-ar putea sa ai parte de dezamagiri in viata reala.

 

Cadere

 

Pierderea controlului, riscuri si griji

 

Subconstientul tau incearca sa te avertizeze ca ai pierdut controlul asupra anumitor lucruri in viata ta. Poate ai o teama de esec.
La acest punct nu ar strica sa te apuci de yoga, pentru ca este deosebit de relaxanta pentru corp si minte!

 

Pisici

 

Femininitate, spiritualitate si putere

 

Fie ca iti plac sau nu pisicile, aparitia lor in vise simbolizeaza putere. Subconstientul tau incearca sa-ti indice ca trebuie sa-ti exprimi feminitatea mai des, dar si consolidezi relatiile cu prietenii.

PUBLICITATE

 

Dinti

 

Imbatranire fizica exterioara si interioara

 

Dintii sunt un simbol foarte des intalnit in vise, si nu sunt deloc un semn bun! De obicei, se-ntampla sa visezi ca iti cad dintii sau ca ti-i scoate cineva. Aceste vise indica o teama de imbatranire. Iata un motiv in plus pentru a iti trai viata din plin in fiecare zi si pentru a te bucura de orice clipa frumoasa.
Acest vis poate indica faptul ca ar trebui sa acorzi mai multa atentie atat infatisarii fizice, cat si sanatatii.

 

Furnici

 

Sprijin, harnicie si iritabilitate

 

Probabil ca cineva sau ceva te preseaza in viata de zi cu zi mai mult decat este cazul. Mintea ta incearca sa-ti spuna ca trebuie sa-ti re-examinezi problemele pe care le-ai tot ignorat pana nu demult.

 

Furnicile in vis simbolizeaza o dorinta puternica de comuniune cu prietenii si familia.

 

Par

 

Sexualitate, casatorie si libertate

 

Atunci cand visezi par este semn

…Continuare pe pagina urmatoare

Share on Facebook
PUBLICITATE
1 2 3
Citește restul articolului pe pagina următoare.

*Continutul acestui articol este doar pentru informare si nu se doreste a fi un substitut pentru sfatul medicului. Pentru un diagnostic corect, va recomandam sa consultati un medic specialist.

loading...
loading...
PUBLICITATE