"Ascunse în văzul tuturor, văzute doar de doritori!"

Un articol de Maya

 

Parul este simbolul frumusetii, al igienei si feminitatii. Primul lucru pe care il observi cand te uiti in oglinda este felul in care iti sta parul, iar aspectul unsuros si nearanjat este ultima imagine pe care ai vrea sa o vezi.

 

Din acest motiv, multe persoane au tendinta de a-si spala parul zilnic, cu scopul prevenirii aspectului unsuros, care uneori este vizibil chiar a doua zi dupa ce parul a fost spalat.

 

indeparteaza sebumul in exces

 

Acest obicei este complet eronat, intrucat parul gras reprezinta un simptom al unei tulburari din organism, iar spalarea zilnica nu rezolva problema reala. Din contra, tulburarea poate fi agravata.

 

Daca aspectul parului tau este unsuros in mod constant, probabil exista, in rutina zilnica, un lucru pe care il faci, care cauzeaza acest simptom; in aceasta situatie, trebuie sa faci niste schimbari in obiceiurile de zi cu zi.

 

Iata o lista cu lucrurile pe care nu ar trebui sa le mai faci, care cauzeaza probleme parului tau:

PUBLICITATE

 

– Iti atingi parul mereu; te joci prin el, iti plimbi degetele prin el si asa mai departe. Mizeria si praful de pe degete intra in par, dandu-i aspectul unsuros.

 

– Nu este recomandat sa te speli pe cap zilnic, deoarece nu permiti formarea uleiului natural din par, ceea ce il face sa creeze si mai mult. Incearca sa iti speli parul de maxim 2-3 ori pe saptamana.

 

– Nu folosi prea mult balsam. Acesta poate fi util, insa daca este folosit in exces, poate deveni cauza unsurimii parului.

 

– Nu este recomandat nici sa iti pieptani parul in exces. La prima vedere, parul are un aspect matasos, insa in cele din urma va parea mai unsuros.

 

– Pieptanul sau peria trebuie sa fie mereu curate, fara reziduri de produse pentru par.

 

– Poate nu folosesti produsele de par adecvate. Incearca de azi inainte aceste masti si cu siguranta vei fi multumit de rezultat:

 

https://www.secretele.com/2016/01/masca-ideala-pentru-par-gras-pentru.html

 

https://www.secretele.com/2015/06/combina-aceste-3-ingrediente-si-aplica.html

 

 

Share on Facebook
PUBLICITATE

*Continutul acestui articol este doar pentru informare si nu se doreste a fi un substitut pentru sfatul medicului. Pentru un diagnostic corect, va recomandam sa consultati un medic specialist.

loading...
loading...
PUBLICITATE