"Ascunse în văzul tuturor, văzute doar de doritori!"

Un articol de Maya

Fie ca vrei sa iti subtiezi talia sau sa iti intaresti musculatura abdomenului, exercitiul „vid in stomac” este solutia ideala pentru ambele aspecte.

Exercitiul „vid in stomac” este o miscare abdominala simpla care vizeaza muschiul abdominis transversus (AT), un muschi abdominal profund pozitionat sub abdominis rectus. Acest grup muscular actioneaza ca un corset, incurajand subtierea taliei.

exercitiu pentru subtierea taliei

Un alt mod de a tonifia grupul muscular AT este exercitiul de tip plank. Dar daca nu te atrage in mod deosebit acest exercitiu, ai ca alternativa miscarea de „vidare” a stomacului.

Importanta tonifierii muschiului abdominal transversal

Un muschi AT bine tonifiat asigura mentinerea unei posturi corporale mai echilibrate, ceea ce previne sau reduce durerile de spate. In plus, „trage” catre interior organele interne, rezultatul fiind o talie mai subtire si un abdomen mai plat.

Modul de executie a exercitiului „vid in stomac” (instructiunile incep la 1:55)


Alte observatii:

• Cel mai potrivit moment pentru efectuarea acestui exercitiu este dimineata la trezire, inainte de servirea micului dejun.

PUBLICITATE

• Daca esti incepator, tinteste initial catre 3 seturi a cate 10 secunde repetate de 3 ori de-a lungul zilei.


Nu mai sta pe ganduri, incepe cat mai repede exercitiile!

Despre Autor:

Maya este autor
pentru Secretele.com
Este o mare placere sa ma pot conecta cu atat de multe suflete minunate. Sursa:dailyhealthpost. Trebuie sa lasam o mostenire fara secrete generatiilor viitoare.
Toti suntem unul! Pe Maya o puteti gasi
pe Facebook si
Pinterest.
sau
Google+.

Share on Facebook
PUBLICITATE

*Continutul acestui articol este doar pentru informare si nu se doreste a fi un substitut pentru sfatul medicului. Pentru un diagnostic corect, va recomandam sa consultati un medic specialist.

loading...
loading...