"Ascunse în văzul tuturor, văzute doar de doritori!"

Un articol de Maya

Pentru femei, un ciclu menstrual normal indica o buna sanatate a organismului. Pentru a fi mereu bine informate, marea majoritate a femeilor incearca sa se documenteze cat mai temeinic pentru a reusi cat mai bine sa-si cunoasca propriul corp.

In randurile de mai jos, veti descoperi unele dintre cele mai importante secrete in ceea ce priveste menstruatia – ce trebuie sa eviti atunci cand esti in acea perioada a lunii.

evita sa faci asta la menstruatie

– Nu bea apa cu gheata ( poate cauza ca sangele menstrual sa ramana pe peretele uterin, lucru care in 5-10 ani poate provoca chisturi sau cancer).

PUBLICITATE

– Nu bea apa carbogazoasa.

– Nu consuma nuca de cocos.

– Nu te spala pe cap, intrucat porii sunt deschisi si pot provoca dureri de cap.( este posibil ca odata cu trecerea timpului, durerile sa se agraveze).

– Nu consuma castraveti ( substanta din castravete poate cauza ramanerea unui lichid pe peretele uterului).

– Evita loviturile chiar si cele mai usoare din zona abdominala inferioara, caci pot provoca varsaturi cu sange si afectiuni ale uterului.

Impartaseste si ajuta!!!

Despre Autor:

Maya este autor
pentru Secretele.com
Este o mare placere sa ma pot conecta cu atat de multe suflete minunate.Sursa:healthadvisorgroup. Trebuie sa lasam o mostenire fara secrete generatiilor viitoare.
Toti suntem unul! Pe Maya o puteti gasi
pe Facebook si
Pinterest.
sau
Google+.

Share on Facebook
PUBLICITATE

*Continutul acestui articol este doar pentru informare si nu se doreste a fi un substitut pentru sfatul medicului. Pentru un diagnostic corect, va recomandam sa consultati un medic specialist.

loading...
loading...
PUBLICITATE

x
Da-ne un 'Like'!