"Ascunse în văzul tuturor, văzute doar de doritori!"

Un articole de Petrut

Pasta de dinti se gaseste in orice casa si este la indemana oricui. Pe langa utilizarile obisnuite pe care pasta de dinti le are, am gasit cateva utilizari care te vor lasa cu gura cascata. Sunt sigur ca nu te gandeai la asta.

Hai sa vedem despre ce este vorba!

utilizeaza altfel pasta de dinti

 

1. Curata argintul

 

Produsele de curatare a argintului sunt destul de scumpe si pana acum credeati ca este singura metoda insa, avem vesti bune! Nu mai trebuie sa cumparati aceste produse ci sa optati pentru pasta de dinti. Frecati obiectele de argint cu o cantitate mica de pasta de dinti pentru a reda stralucirea. Puteti avea surpriza sa fie chiar mai stralucitor decat atunci cand ati cumparat obiectul.

 

2. Curata farurile masinii

 

Probabil ca va curatati adesea masina insa stiati ca farurile necesita o curatare mai in profunzime? Credeti sau nu, pasta de dinti este singura varianta care va poate ajuta. Aplicati pasta de dinti pe un burete si frecati farurile. Veti indeparta astfel toata mizeria depusa.3. Curata clapele pianului

 

Nu exista ceva mai urat decat un pian superb cu clape ingalbenite. Asa cum pasta de dinti va albeste dantura, va face acelasi lucru si cu clapele. Incercati si veti vedea diferenta!

 

4. Curata adidasii

 

Pasta de dinti este foarte buna pentru curatarea mizeriei de pe adidasi. Frecati cu ajutorul unui buret si lasati sa actioneze cateva minute. In momentul clatirii va fi un miracol!

 

5. Ochelarii de inot

 

Folositi pasta de dinti pentru a va curata ochelarii. Aplicati un strat subtire pentru a preveni aburirea.

 

6. Petele de pe masa

 

Curatati urmele lasate de pahare si cesti.7. Petele de cerneala de pe tricouri

 

Cu totii uram acel moment cand tricoul nostru preferat este patat de cerneala. Sa nu intram in panica, am gasit solutia! Puneti putina pasta de dinti si lasati sa actioneze 24 de ore. Spalati apoi tricoul in mod obisnuit.8. Petele de colorant de pe prosoape

 

Colorantii v-au patat prosoapele si nu le mai faceti fata? Pasta de dinti va sare in ajutor!

 

9. Muscaturile de insecte

 

Nu trebuie sa va mai fie teama de insecte! Puneti putina pasta de dinti in zona iritata pentru a reduce mancarimea si rosala.

 

10. Cosuri

 

Pasta de dinti va scapa de acele cosuri enervante!

…Continuare pe pagina urmatoare

1 2

*Continutul acestui articol este doar pentru informare si nu se doreste a fi un substitut pentru sfatul medicului. Pentru un diagnostic corect, va recomandam sa consultati un medic specialist.