"Ascunse în văzul tuturor, văzute doar de doritori!"

Un articol de Maya

Dupa dieta “Chrono”, care iti permite sa pierzi din greutate consumand numai bacon si jumari, a aparut ceva si mai tentant- dieta populara numita “postirea intermitenta”, care iti permite sa consumi ceea ce vrei.

Chiar si dulciuri, paine alba si alte mancaruri nepermise. Te intrebi care e pontul?

aceasta dieta a uimit o lume intreaga

Ei bine, trebuie sa postesti 16 ore pe zi, dar ai la dispozitie 8 ore sa mananci orice vrei.

Daca ai incerat toate dietele posibile si niciuna nu a fost de ajutor ca sa iti redea greutatea ideala, alatura-te utilizatorilor facebook, care recomanda aceasta noua tehnica de dieta, care a uimit intreaga lume. Postirea intermitenta, sau PI, presupune ca ai voie sa mananci tot ce vrei, timp de 8 ore pe zi.

PUBLICITATE

Dupa perioada de 8 ore, permisa pentru a consuma ce iti doresti, urmeaza cele 16 ore de post. Cu alte cuvinte, daca te-ai decis ca ai voie sa mananci de la 12 la 20, urmatoarea ta masa va fi abia dupa amiaza viitoare.

Oamenii de stiinta au concluzionat ca perioada de consum care se schimba in functie de perioada de postire, functioneaza datorita faptului ca organismul este deja programat sa fie alimentat in acest fel. De fapt, in antichitate, stramosii nostri nu aveau acces la alimentare sau la mancare ori de cate ori isi doreau, asa ca probabil aveau anumite limite in ceea ce priveste alimentatia.

In ciuda faptului ca stramosii nostri traiau in mod diferit de cum o facem noi, corpul uman nu s-a schimbat prea mult.

Daca te hotarasti sa urmezi acest obicei alimentar, poti consuma ce vrei, dar nu uita sa alegi cat mai multe alimente sanatoase, pentru rezultate rapide.

Despre Autor:

Maya este autor
pentru Secretele.com
Este o mare placere sa ma pot conecta cu atat de multe suflete minunate. Sursa:justhealthylifestyle. Trebuie sa lasam o mostenire fara secrete generatiilor viitoare.
Toti suntem unul! Pe Maya o puteti gasi
pe Facebook si
Pinterest.
sau
Google+.

Share on Facebook
PUBLICITATE

*Continutul acestui articol este doar pentru informare si nu se doreste a fi un substitut pentru sfatul medicului. Pentru un diagnostic corect, va recomandam sa consultati un medic specialist.

loading...
loading...
PUBLICITATE