"Ascunse în văzul tuturor, văzute doar de doritori!"

Un articol de Razvan

Cu totii mergem la baie de mai multe ori pe zi. Nu numai ca este normal, ci si sanatos, si acest proces face organismul sa fie relaxat. Medicii si mamele noastre ne indeamna sa mergem la toaleta ori de cate ori simtim nevoia, intrucat este foarte rau pentru corp daca nu respectam aceasta nevoie.

 

Intr-un fel, asa si este, insa niciodata nu ni se spune care ar fi consecintele daca nu am respecta acest lucru, iar explicatia o vei gasi in randurile de mai jos.

 

nu te mai abtine sa mergi la toaleta

 

Ca regula, este groaznic sa te abtii sa mergi la baie, si mai ales sa faci asta regulat. Avand in vedere toate aspectele, o vezica matura poate tine pana la 2 masuri de urina inainte de aparitia afectiunii insasi.

PUBLICITATE

 

Corpurile noastre ne avertizeaza cand e momentul perfect sa ne usuram, masurand cat de pline sunt vezicile noastre.

 

Ele produc un efect asupra mintii, ce semnaleaza ca organismul se afla la sau aproape de capacitatea maxima si curand va trebui sa mergi la toaleta. In caz ca te abtii, vezica ta va atinge limita si uretra va fi ca o bariera care te va opri sa te usurezi.

 

Acest lucru ne opreste, practic, sa facem pe noi, cand avem vezica plina.

 

Este extrem de rar, insa s-a constatat de-a lungul timpului ca vezica ar putea plezni daca te abtii sa mergi la toaleta pentru o perioada indelungata. In acele cazuri, persoanele ajung sa moara din cauza vezicii sparte. Este un mod ingrozitor de a muri, si poate fi usor evitat, mergand la baie atunci cand corpul iti spune sa o faci.

 

Tinand cont de faptul ca e foarte riscant sa te abtii sa mergi la toaleta, este intotdeauna mai bine sa iti faci nevoile atunci cand corpul ti-o cere. Iti vei scapa corpul de stres, te vei simti mai bine, iar ciudatenia de a purta scutece de adult mai tarziu va fi cu mult redusa.

Despre autor:

Razvan s-a alaturat echipei Secretele.com
pentru a veni in sprijinul oamenilor cu informatii pretioase despre o viata sanatoasa. Sursa:sportonlinegroup. Pe Razvan il puteti gasi si
pe facebook!

Share on Facebook
PUBLICITATE

*Continutul acestui articol este doar pentru informare si nu se doreste a fi un substitut pentru sfatul medicului. Pentru un diagnostic corect, va recomandam sa consultati un medic specialist.

loading...
loading...
PUBLICITATE