"Ascunse în văzul tuturor, văzute doar de doritori!"

Un articol de Calin Petru Barbulescu

Cancerul la san – aceasta boala ingrozitoare este una dintre cauzele principale care provoaca moartea, in randul multor femei din intreaga lume. Femeile, in special cele cu varsta cuprinsa intre 35-54 de ani, sunt afectate de aceasta boala.

 

O persoana de sex masculin are 43% risc de a dezvolta cancer pe parcursul vietii, iar o femeie – 37%. Expertii in domeniu, precum si medicina naturista investesc tot efortul in vederea gasirii unor solutii de vindecare a cancerului la san.

 

Insa nimeni nu pomeneste care sunt cauzele care declanseaza aceasta boala necrutatoare.

 

asa iti detoxifici subratul in doar sapte zile

 


Aluminiul si cancerul la san

Pielea este cel mai extins organ uman si absoarbe toti nutrientii si particulele, care intra in contact cu suprafata sa. Majoritatea folosesc tot soiul de produse cosmetice, creme, machiaj si alte produse de infrumusetare. Asadar, pielea absoarbe toate aceste produse, care de obicei contin cantitati semnificative de chimicale nocive. Acestea sunt cele mai obisnuite chimicale care se gasesc in diferite produse cosmetice, deodorante si antiperspirante. Vei fi socat sa observi ca deodorantul tau preferat este compus din tot felul de substante toxice.

– Aluminiu – poate cauza cancer la san si Alzheimer

– Propilen glicol – acesta este un agent de dispersare

– Parabeni – acestia pot crea dezechilibre hormonale

– Formaldelhida – substanta cancerigena binecunoscuta

– Ftalati – un alt element nociv echilibrului hormonal

– Substante antibacteriale – afecteaza negativ sistemul imunitar si pe cel endocrinal

Unul dintre cele mai cunoscute ingrediente folosite pentru producerea tuturor tipurilor de deodorante si antiperspirante este aluminiul. Diferite cercetari au evidentiat ca acest ingredient este o substanta potential cancerigena. Conform unui articol, publicat in Journal of Inorganic Biochemistry, expertii medicali au descoperit ca in tesuturile maligne ale sanului se gasesc cantitati ridicate din aceasta substanta. In plus, un lucru si mai socant este ca acest ingredient nociv exista si in laptele matern(la om).

Substanta este o neurotoxina puternica. Conform Dr. Chris Shaw, Neurolog si Profesor la Universitatea din British Columbia, acest ingredient reprezinta principala cauza a tuturor reactiilor biochimice neobisnuite din corpul uman, inclusiv de la nivelul creierului. El pretinde ca aluminiul poate fi relationat si cu boala Alzheimer, cat si cu autismul. Asadar, daca folosesti antiperspirante si deodorante zilnic, trebuie sa citesti articolul de mai jos. Detoxifierea de la nivelul subratului poate fi extrem de usoara, precum schimbarea catorva obiceiuri din viata de zi cu zi.

PUBLICITATE

…Continuare pe pagina urmatoare

Share on Facebook
PUBLICITATE
1 2
Citește restul articolului pe pagina următoare.
loading...
loading...

*Continutul acestui articol este doar pentru informare si nu se doreste a fi un substitut pentru sfatul medicului. Pentru un diagnostic corect, va recomandam sa consultati un medic specialist.

PUBLICITATE