"Ascunse în văzul tuturor, văzute doar de doritori!"

Un articol de Maya

Zgarieturile sau rupturile prin frecare pot pecetlui rapid soarta acestor tipuri de ciorapi. Sunt sigura ca nu o data ti s-a intamplat sa-i imbraci si sa ti se rupa imediat, chiar inainte sa iesi din casa.

 

Pentru a preveni, de acum ininte, aceste evenimente nefericite, te invit sa inveti cum sa-ti prelungesti durata lor de „viata” pentru a economisi bani si timp.

 

Iata ce se recomanda sa faci:

 

previne uzura strampilor

 

1. Scurteaza-ti si aranjeaza-ti unghiile cat mai des pentru a preveni zgarierea ciorapilor la imbracare si dezbracare.

 

2. Aplica o lotiune pentru picioare cu cateva minute inainte de a-i purta. Acestia aluneca mai usor pe pielea neteda decat pe pielea aspra.

 

3. Daca se intampla sa fi plecata si observi mici gauri sau fisuri, mergi la toaleta si repara marginile defectiunilor cu oja pentru unghii. Acest lucru va preveni desirarea si/sau rupturile ireparabile.

 

4. Inainte de prima imbracare, trece perechile noi de ciorpi Lycra prin apa rece, stoarce-i bine, apoi baga-i intr-o punga de plastic si tine-i la congelator peste noapte. Asteapta sa revina treptat la temperatura camerei, dupa care imbraca-i. Acest procedeu prelungeste durata de viata a ciorapilor Lycra noi.

PUBLICITATE

 

Potrivit relatarilor, aceste sfaturi prelungesc chiar si de doua ori durata de “viata” a ciorapilor Lycra.

 

 

Share on Facebook
PUBLICITATE

*Continutul acestui articol este doar pentru informare si nu se doreste a fi un substitut pentru sfatul medicului. Pentru un diagnostic corect, va recomandam sa consultati un medic specialist.

loading...
loading...
PUBLICITATE