"Ascunse în văzul tuturor, văzute doar de doritori!"

twenty − 9 =

fourteen + eighteen =

Un articol de Razvan

Pietre la rinichi (litiaza renala, nefrolitiaza) sunt mici depozite solide care se formeaza in interiorul rinichilor. Calculii, sau pietrele renale, sunt alcatuiti in mare parte din minerale si saruri acide.

 

De cele mai multe ori, aparitia calculilor renali se datoreaza unui cumul de factori. Printre factorii favorizanti se numara consumul de carne in exces, consumul insuficient de legume si deshidratarea.

 

Pietrele la rinichi se formeaza atunci cand urina contine un surplus de substante cristalizante, asa cum sunt calciul, oxalatul si acidul uric, surplus pe care lichidul din compozitia urinei nu il poate dilua indeajuns.

 

Desi procesul de eliminare a calculilor renali este adeseori dureros, acestia pot fi excretati uneori de la sine.

 

Totusi, unele pietre supradimensionate pot necesita interventie chirurgicala. Pentru a evita cresterea in dimensiuni a pietrelor renale, se recomanda sa folosesti otet de mere.

 

dizolva pietrele la rinichi cu otet de miere

 

Modul de actiune a otetului de mere

 

Otetul de mere este adeseori utilizat pentru detoxifierea ficatului si a rinichilor prin eliminarea toxinelor si a mineralelor in exces, astfel incat acestea sa nu se acumuleze in rinichi.
Acidul citric din otetul de mere ajuta la dizolvarea pietrelor renale de dimensiuni mici, pe care corpul le poate excreta mai apoi prin urina.

 

Modul de folosire a otetului de mere pentru dizolvarea pietrelor la rinichi

 

Otetul de mere este o alternativa sigura la interventiile chirurgicale invazive si la medicatiile cu toxicitate crescuta.

 

1. Otet de mere si apa

 

Aceasta combinatie este cea mai simpla si mai rapida modalitate de a folosi otetul de mere in tratamentul pietrelor la rinichi.

 

Ingrediente:

 

• 2 linguri de otet de mere organic

 

• 250 ml apa calduta sau fierbinte

 

Instructiuni:

 

1. Bea preparatul imediat dupa preparare, de preferinta pe stomacul gol.

 

2. Doza terapeutica pentru dizolvarea calculilor renali deja formati este de o priza zilnica, iar doza preventiva este de o singura priza saptamanala.

 

2. Otet de mere si bicarbonat de sodiu

 

Bicarbonatul de sodiu este o substanta pe chiar si organismul o produce in mod natural. In compartimentul renal se secreta bicarbonat pentru neutralizarea actiunii corozive a acizilor din urina.

 

Suplimentarea pe cale orala a rezervelor de bicarbonat de sodiu existente in rinichi potenteaza acest mecanism de aparare si previne formarea calculilor durerosi.

 

Ingrediente:

 

• 2 linguri otet de

…Continuare pe pagina urmatoare

loading...
1 2
Citește restul articolului pe pagina următoare.

*Continutul acestui articol este doar pentru informare si nu se doreste a fi un substitut pentru sfatul medicului. Pentru un diagnostic corect, va recomandam sa consultati un medic specialist.