"Ascunse în văzul tuturor, văzute doar de doritori!"

Un articole de Petrut

 

Niciun abdomen nu seamana cu altul, si la fel stau lucrurile si cand vine vorba de grasimea corporala. Grasimea abdominala se formeaza diferit de la o persoana la alta, iar solutia consta in depistarea adevaratei cauze a problemei.

 

Unii oameni au un stomac mai mare, altii sufera o incetinire a metabolismului in preajma varstei de treizeci de ani dar, cel mai adesea, excesul de grasime abdominala se datoreaza consumului excesiv de lichide.

 

scapa de grasimea abdominala in trei pasi

 

• Burta cu aspect umflat

 

Acest tip abdominal are, de obicei, un aspect plat dimineata si se umfla pe parcursul zilei ca urmare a formarii de gaze sau a altor probleme digestive. Incearca sa determini ce tip de alimente interfereaza cu digestia sau fa un test specializat si reorganizeaza-ti programul de masa in mod corespunzator.

 

• Burta de stres

 

Acest tip de stomac este moale si atarna foarte mult in jos. De multe ori, stratul adipos incepe chiar sub piept si traseaza conturul unei veste de salvare moi. Pe langa sfatul logic de reducere a stresului, se recomanda sa practici si activitati fizice usoare.

 

• Burta in forma de para

 

Chiar daca ai o talie subtire, burta are un aspect de para, iar grasimea moale se formeaza cu predominanta pe abdomenul inferior, pe fese si pe coapse. Acest tip de stomac este specific femeilor, iar formarea sa se datoreaza cel mai adesea dereglarilor hormonale si anumitor boli precum endometrioza. Evita alimentele care cresc nivelul hormonului feminin sexual estrogen.

PUBLICITATE

 

• Burta „materna”

 

Singura solutie este sa faci mereu exercitii fizice care sa angreneze tot corpul, inclusiv genuflexiuni, abdomene si exercitii aerobice.

 

• Burta de tiroida

 

La persoanele care se confrunta cu un surplus de grasime generalizat, dar accentuat mai ales in zona stomacului, este vorba de o problema legata de functionarea glandei tiroide. Daca exista deja un diagnostic de tulburari ale glandei tiroide, vino in sprijinul tratamentului medicamentos cu ceaiuri de diferite plante, creste numarul de mese zilnice, si evita sa consumi dulciuri.

 

Despre autor:

Petrut s-a alaturat echipei Secretele pentru a veni in sprijinul oamenilor cu informatii despre o viata sanatoasa. Sursa:sportonlinegroup. Pe Petrut il puteti gasi pe facebook!

Share on Facebook
PUBLICITATE

*Continutul acestui articol este doar pentru informare si nu se doreste a fi un substitut pentru sfatul medicului. Pentru un diagnostic corect, va recomandam sa consultati un medic specialist.

loading...
loading...
PUBLICITATE