"Ascunse în văzul tuturor, văzute doar de doritori!"

Un articol de Maya

Ce reprezinta exact cifra nasterii? Aceasta se calculeaza pornind de la ziua, luna si anul nasterii. Aduna intai toate numerele datei tale de nastere, apoi aduna si cifrele rezultate, pana ce ramai cu o singura cifra. 

De exemplu:

cifra nasterii spune multe despre tine

19 martie, 1950

3 + 19 + 1950 = 1972

1 + 9 + 7 + 2 = 19

1 + 9 = 10

1 + 0 = 1

Nota: Daca rezultatul adunarii este numarul 10, taie cifra 0 din coada. Cifra nasterii tale este unu.

1. INITIATORUL

2. PACIFISTUL

3. SUFLETUL PETRECERII

4. CONSERVATORUL

5. NONCONFORMISTUL

6. ROMANTICUL

7. INTELECTUALUL

8. VANITOSUL

9. ANIMATORUL

Ce semnificatie au totusi aceste numere?

#1 – INITIATORUL

Initiatorii sunt persoane inovatoare care dau nastere cu usurinta la idei noi si constructive. Marele lor dezavantaj, insa, consta in atitudinea lor usor aroganta. Sunt persoane deschise si oneste, dar digera cu greu ideile propuse de altii.

PUBLICITATE

Celebritati din aceasta categorie: Tom Hanks, Robert Redford, Hulk Hogan, Carol Burnett, Wynona Judd, Nancy Reagan, Raquel Welch.

#2 – PACIFISTUL

Pacifistii sunt diplomati innascuti. Sunt mereu atenti la nevoile celor din jur si sar in ajutorul prietenilor fara sa stea pe ganduri. Detesta singuratatea si pun mare pret pe prietenia adevarata. Pacifistii pot fi timizi uneori, astfel ca trebuie sa isi hraneasca increderea de sine pentru a se mentine in echilibru. E nevoie sa se ingrijeasca mai intai pe sine pentru a-i putea ajuta apoi si pe cei dragi.

Celebritati din aceasta categorie: Bill Clinton, Madonna, Whoopee Goldberg, Thomas Edison, Wolfgang Amadeus Mozart.

#3 – SUFLETUL PETRECERII

Acesti oameni sunt creativi, sociabili, fermecatori, dezinvolti si relaxati. Adeseori intampina probleme in a duce pana la capat proiectele incepute. Sunt firi altruiste si empatice, si fac tot ce le sta in puteri pentru a-i face fericiti pe cei din anturajul lor. Sunt persoane iubite si populare, dar tind sa perceapa lumea putin nerealist si sa idealizeze lucrurile si persoanele din jur.

Celebritati din aceasta categorie: Alan Alder, Ann Landers, Bill Cosby, Melanie Griffith, Karen Roundbutt, Salvador Dali, Jodie Foster.

#4 – CONSERVATORUL

Conservatorii iubesc traditiile, pun mare pret pe rutina, si cauta mereu sa puna lucrurile in ordine. Sunt firi foarte ambitioase si dispuse la efort. Adora sa petreaca timp in natura la

…Continuare pe pagina urmatoare

Share on Facebook
1 2 3
PUBLICITATE

*Continutul acestui articol este doar pentru informare si nu se doreste a fi un substitut pentru sfatul medicului. Pentru un diagnostic corect, va recomandam sa consultati un medic specialist.

loading...
loading...
PUBLICITATE