"Ascunse în văzul tuturor, văzute doar de doritori!"

fourteen − eight =

twenty + 5 =

Un articol de Maya

loading...

Ce reprezinta exact cifra nasterii? Aceasta se calculeaza pornind de la ziua, luna si anul nasterii. Aduna intai toate numerele datei tale de nastere, apoi aduna si cifrele rezultate, pana ce ramai cu o singura cifra.

 

De exemplu:

 

cifra nasterii spune multe despre tine

 

19 martie, 1950

 

3 + 19 + 1950 = 1972

 

1 + 9 + 7 + 2 = 19

 

1 + 9 = 10

 

1 + 0 = 1

 

Nota: Daca rezultatul adunarii este numarul 10, taie cifra 0 din coada. Cifra nasterii tale este unu.

 

1. INITIATORUL

 

2. PACIFISTUL

 

3. SUFLETUL PETRECERII

 

4. CONSERVATORUL

 

5. NONCONFORMISTUL

 

6. ROMANTICUL

 

7. INTELECTUALUL

 

8. VANITOSUL

 

9. ANIMATORUL

 

Ce semnificatie au totusi aceste numere?

 

#1 – INITIATORUL

 

Initiatorii sunt persoane inovatoare care dau nastere cu usurinta la idei noi si constructive. Marele lor dezavantaj, insa, consta in atitudinea lor usor aroganta. Sunt persoane deschise si oneste, dar digera cu greu ideile propuse de altii.

 

Celebritati din aceasta categorie: Tom Hanks, Robert Redford, Hulk Hogan, Carol Burnett, Wynona Judd, Nancy Reagan, Raquel Welch.

 

#2 – PACIFISTUL

 

Pacifistii sunt diplomati innascuti. Sunt mereu atenti la nevoile celor din jur si sar in ajutorul prietenilor fara sa stea pe ganduri. Detesta singuratatea si pun mare pret pe prietenia adevarata. Pacifistii pot fi timizi uneori, astfel ca trebuie sa isi hraneasca increderea de sine pentru a se mentine in echilibru. E nevoie sa se ingrijeasca mai intai pe sine pentru a-i putea ajuta apoi si pe cei dragi.

 

Celebritati din aceasta categorie: Bill Clinton, Madonna, Whoopee Goldberg, Thomas Edison, Wolfgang Amadeus Mozart.

 

#3 – SUFLETUL PETRECERII

 

Acesti oameni sunt creativi, sociabili, fermecatori, dezinvolti si relaxati. Adeseori intampina probleme in a duce pana la capat proiectele incepute. Sunt firi altruiste si empatice, si fac tot ce le sta in puteri pentru a-i face fericiti pe cei din anturajul lor. Sunt persoane iubite si populare, dar tind sa perceapa lumea putin nerealist si sa idealizeze lucrurile si persoanele din jur.

 

Celebritati din aceasta categorie: Alan Alder, Ann Landers, Bill Cosby, Melanie Griffith, Karen Roundbutt, Salvador Dali, Jodie Foster.

 

#4 – CONSERVATORUL

 

Conservatorii iubesc traditiile, pun mare pret pe rutina, si cauta mereu sa puna lucrurile in ordine. Sunt firi foarte ambitioase si dispuse la efort. Adora sa petreaca timp in natura la aer curat. Ca principal dezavantaj se remarca incapatanarea, asa ca nu le-ar strica sa invete sa fie mai flexibili si mai putin autocritici.

 

Celebritati din aceasta categorie: Neil Diamond, Margaret Thatcher, Arnold Schwarzenegger, Tina Turner, Paul Hogan, Oprah Winfrey.

 

#5 – NONCONFORMISTUL

 

Nonconformistii sunt exploratori prin definitie. Ei impun ritmul, nu le place sa primeasca ordine si tind sa ii ostracizeze pe ceilalti. Nu sunt foarte sociabili, asa ca adora clipele de singuratate. Nonconformistii ar trebui, in principal, sa isi exerseze abilitatile de lucru in echipa.

 

Celebritati din aceasta categorie: Abraham Lincoln, Charlotte Bronte, Jessica Walter, Vincent VanGogh, Bette Midler, Helen Keller si Mark Hail.

 

#6 – ROMANTICUL

 

Romanticii sunt foarte implicati in relatiile de prietenie, camaraderie si dragoste. Familia este deosebit de importanta pentru ei, asa ca investesc multa afectiune in relatiile cu rudele de sange. Sunt firi loiale si intruchipeaza profesori foarte abili. Esential pentru romantici este sa isi realizeze limitele si sa traseze o linie clara de demarcatie intre ceea ce pot schimba si ce nu.

 

Celebritati din aceasta categorie: Albert Einstein, Jane Seymour, John Denver, Merlyn Steep, Cristofor Columb, Goldie Hawn.

 

#7 – INTELECTUALUL

 

Intelectualii au o sete insatiabila de informatie si, ori de cate ori descopera ceva nou, impartasesc invataturile si celorlalti. Nu se lasa niciodata guvernati de sentimente si emotii, si nu le place sa dezvaluie prea multe lucruri despre viata personala. Toate deciziile lor se nasc din rationamente logice, desi au si o inclinatie catre filozofie. Nu se grabesc, ci prefera sa abordeze problemele pe principiul „incet si sigur”. Intelectualii trebuie sa constientizeze faptul ca nu toata lumea este la fel de insetata de cunoastere precum sunt ei.

 

Celebritati din aceasta categorie: William Shakespeare, Lucille Ball, Michael Jackson, Joan Baez, Printesa Diana.

 

#8 – VANITOSUL

 

Vanitosii sunt marii solutionatori de probleme. Sunt de un profesionalism desavarsit, dar isi si supraliciteaza de multe ori realizarile. Se mandresc cu munca lor, dar uneori prea mult! Trebuie sa aiba grija sa evite extremele.

 

Celebritati din aceasta categorie: Edgar Cayce, Barbara Streisand, George Harrison, Jane Fonda, Pablo Picasso, Aretha Franklin, Nostradamus.

 

#9 – ANIMATORUL

 

Animatorii tind sa fie generosi si grijulii, de multe ori lasandu-se pe sine pentru a-i face fericiti pe cei dragi. Sunt fermecatori si leaga foarte usor prietenii. Sunt firi maleabile si se adapteaza usor la orice situatie. Pun mare pret pe relatiile de iubire, dar ar trebui sa evite sa devina complet dependenti de legaturile sentimentale.

 

Celebritati din aceasta categorie: Albert Schweitzer, Shirley MacLaine, Harrison Ford, Jimmy Carter, Elvis Presley.

 

loading...

*Continutul acestui articol este doar pentru informare si nu se doreste a fi un substitut pentru sfatul medicului. Pentru un diagnostic corect, va recomandam sa consultati un medic specialist.