"Ascunse în văzul tuturor, văzute doar de doritori!"

Un articol de Maya

Simbolul pe care l-ai observat prima data in aceasta fotografie, spune multe despre personalitatea ta.

 

Imaginea contine detalii multiple, interesante si distincte, iar in functie de ceea ce vei observa prima data, iti vom spune ce fel de persoana esti!

 

ce ai vazut prima oara in imagine?

 


Mar: simbolul vietii, intelepciunii si sanatatii. Este simbolul unei persoane pline de iubire, cu un spirit vesel.

Fluture: este simbolul noului si veseliei; vei fi un spirit tanar mereu, chiar si in sufletul tau.

Cutit: este semnul ca trebuie sa faci schimbari in viata ta, sa “scapi” de ceva din trecut. Mai mult, este simbolul furiei, agresiunii sau separarii.

Omida: este simbolul temerilor si confuziilor. Mai mult, simbolizeaza surplusul de munca, problemele marunte si obligatiile.

Musca: esti o fire ambitioasa iar dorinta de a reusi in viata persista in orice conditie, Nu uita sa-ti rezervi timp pentru a te relaxa si a te bucura de viata.

Scrie-ne ce ai vazut in aceste imagini si nu uita sa impartasesti acest test cu toti prietenii tai!

Despre Autor:

Maya este autor pentru Secretele.com – Este o mare placere sa ma pot conecta cu atat de multe suflete minunate. Ref: healthtipssource. Trebuie sa lasam o mostenire fara secrete generatiilor viitoare. Toti suntem unul! Pe Maya o puteti gasi pe Facebook si Pinterest. sau Google+.

Share on Facebook
PUBLICITATE

*Continutul acestui articol este doar pentru informare si nu se doreste a fi un substitut pentru sfatul medicului. Pentru un diagnostic corect, va recomandam sa consultati un medic specialist.

loading...
loading...
PUBLICITATE