"Ascunse în văzul tuturor, văzute doar de doritori!"

three + 17 =

10 − three =

Un articol de Calin Petru Barbulescu

Cand nu te simti bine, rezista impulsului de a apela imediat la analgezice farmaceutice.

 

Aceste tratamente conventionale iti pot subrezi ficatul, sau chiar incuraja aparitia cirozelor si distruge flora bacteriana benefica.

 

Apeleaza in schimb la remedii naturiste. Exista numeroase alimente si remedii naturiste care functioneaza la fel de eficient ca aceste medicamente, cu diferenta ca hranesc corpul in loc sa il slabeasca.

 

Desi e greu sa privesti bicarbonatul de sodiu si mierea ca pe leacuri propriu-zise, cele doua sunt insa o combinatie redutabila impotriva unui spectru larg de boli cronice, si chiar a cancerului.

 

Proprietatile bicarbonatului de sodiu in combinatie cu miere

 

1. Bicarbonatul de sodiu

 

Procesele inflamatorii determina o acidifiere a organismului, transformandu-l intr-un mediu deosebit de propice pentru bacterii si virusuri.

 

Inflamatiile persistente pot duce la boli cronice, cum sunt bolile de inima, diabetul, bolile neurodegenerative (Alzheimer) si anumite tipuri de cancer.

 

Bicarbonatul, o substanta alcalina care creste pH-ul sangelui, creste si pH-ul tumorilor, inhiband astfel metastazele spontane.

 

Acesta stimuleaza inclusiv sistemul de aparare al organismului impotriva bolilor de cancer. Un barbat a folosit cu succes bicarbonatul pentru a se vindeca complet de cancer de prostata in stadiul 4.

 

Bicarbonatul de sodiu poate preveni inclusiv formarea pietrelor la rinichi si poate calma simptomele bolii de reflux gastroesofagian.

 

2. Mierea

 

Mierea detine o combinatie unica de proprietati antibacteriene, antivirale, antiinflamatoare, antifungice, antiseptice, antioxidante si digestive. Medicii holisti o considera unul dintre cele mai bune si mai complete remedii naturiste existente.

 

Pe langa inflamatie, stresul oxidativ este si el o cauza comuna a bolilor cronice. Aceasta poate provoca boli autoimune, imbatranire prematura, cataracte, artrita reumatoida, boli cardiovasculare, boli neurodegenerative si chiar cancer.

 

Stresul oxidativ apare atunci cand antioxidantii din organism nu mai pot tine pasul cu productia naturala de radicali liberi prin metabolismul celular.

 

Mierea este una dintre cele mai bune surse de antioxidanti din lume, ceea ce o transforma intr-o arma redutabila impotriva stresului oxidativ.

 

Siropul de artar actioneaza si el asupra unui numar de peste 80 de specii de agenti patogeni, oferind protectie impotriva mai multor boli.

 

In combinatie, mierea si bicarbonatul de sodiu vizeaza in special celulele canceroase, pe care le distrug cu usurinta. Temperaturile ridicate le leaga impreuna suficient de mult cat sa ajunga la celulele canceroase.

 

Celulele canceroase se dezvolta cel mai propice in prezenta

…Continuare pe pagina urmatoare

1 2
Citește restul articolului pe pagina următoare.

*Continutul acestui articol este doar pentru informare si nu se doreste a fi un substitut pentru sfatul medicului. Pentru un diagnostic corect, va recomandam sa consultati un medic specialist.