"Ascunse în văzul tuturor, văzute doar de doritori!"

PUBLICITATE

Un articol de Razvan

Fotografia in care Rachel Hollis apare in bikini, insotita de mentiunile atat de sincere ale femeii, a devenit virala aproape instantaneu. In decurs de numai cateva minute, fotografia a fost distribuita mai departe de peste 1.000 de utilizatori ai retelelor de socializare Facebook si Instagram. 

PUBLICITATE

Dupa doar patru zile, numarul de distribuiri a atins pragul de 350.000. Cu siguranta ca Rachel nu se astepta la o asemenea reactie de simpatie si consideratie, dar se pare ca substratul imaginii cu pricina a atins o coarda sensibila cu rezonanta globala.

de ce a inregistrat aceasta poza 350.000 de vizualizari?

PUBLICITATE

Nicio femeie nu ar trebui sa-si mai ascunda urmele de vergeturi!

PUBLICITATE

Aceasta este Rachel Hollis alaturi de cel mai mic dintre cei trei copii ai sai. Pe langa rolul de mama, care, dupa cum recunoaste femeia, ii insufla un sentiment de mandrie, Rachel administreaza si un blog pe probleme de stil de viata intitulat „The Chic Site” (site-ul chic), pe pagina caruia isi ajuta cititorii sa se bucure si sa profite din plin de viata. Iata ca, la un moment dat, una dintre fotografiile publicate de ea a provocat o reactie de o anvergura pe care Rachel nu si-ar fi imaginat-o vreodata. Este vorba de fotografia „vedeta”, surprinsa pe timpul verii in concediul de familie din Cancun, Mexic.

PUBLICITATE

Fotografia o infatiseaza pe Rachel imbracata in bikini. Desi are o silueta zvelta si un bronz uniform si frumos, femeia are pe stomac urme evidente de vergeturi. Nu pare nimic iesit din comun. Este imaginea tipica a unei mame tinere pe o plaja de vacanta. Dar nu neaparat imaginea postata pe Facebook a declansat reactia coplesitoare de empatie si sustinere, ci mai degraba cuvintele insotitoare:

„Am vergeturi si port o pereche de bikini. Da, am o burta permanent flasca capatata in urma celor trei sarcini grele, si tot nu ma feresc sa port bikini. Buricul meu este lasat… (ceva ce nici nu mi-as fi imaginat ca este posibil mai demult!!) si tot port bikini. Port bikini pentru ca sunt mandra de acest corp si de fiecare imperfectiune a lui. Acele semne sunt o dovada clara a binecuvantarii nasterii copiilor mei, iar burta flasca este o dovada a efortului greu pe care l-am depus ca sa slabesc in urma sarcinilor. 

PUBLICITATE

Port bikini pentru a-mi

…Continuare pe pagina urmatoare

PUBLICITATE
1 2

*Continutul acestui articol este doar pentru informare si nu se doreste a fi un substitut pentru sfatul medicului. Pentru un diagnostic corect, va recomandam sa consultati un medic specialist.

[wce_code id=2]