"Ascunse în văzul tuturor, văzute doar de doritori!"

Un articol de Maya

Iata o tehnica redutabila pentru a scapa in sfarsit de grasimea inestetica de pe solduri, coapse si stomac. 

Afla ce presupune!

arde rapid celulele adipoase

Un studiu dezvaluie ca celulele adipoase mor atunci cand sunt expuse la temperaturi foarte joase

Depozitele de grasime de pe corp au un aspect deloc placut, dar pot fi greu de indepartat prin metode conventionale. In ziua de azi, sa fii gras inseamna sa fii urat, asa ca mii de oameni preocupati de aspectul lor fizic arunca banii pe tot felul de pilule miraculoase si potiuni pentru slabit, dar fara rezultate palpabile. Din fericire, se pare ca exista o noua metoda pentru indepartarea acestor celule de grasime, o tehnica ce nu presupune nici chirurgie, nici alte interventii invazive. Alte tesuturi raman intacte, asa ca scapi exclusiv de grasimile corporale.


Modelarea trupului prin crioterapie

Exista doua tipuri de grasimi – albe si maro. Grasimea alba are aspectul acela de piele lasata sau acoperita cu un strat moale, si se depune in special in zona stomacului, pe partea posterioara a bratelor si pe coapse. Acest tip de grasime are rol de termoreglare, asigurand o captuseala termica ce mentine temperatura corpului constanta in conditii de frig.

Grasimea maro este folosita de organism pentru a produce energie calorica. Uneori, insa, si grasimea alba poate imprumuta caracteristicile acestei grasimi maro, rezultatul fiind grasimea bej. Atat grasimea alba, cat si cea maro pot fi folosite de corp, intr-o masura mai mare sau mai mica, pentru generarea de energie calorica, iar arderea lor duce la slabit. Doar ca grasimea alba este mult mai problematica, se depune mai usor si creste simtitor riscul de obezitate.

Tehnica de remodelare corporala prin crioterapie presupune expunerea tesuturilor adipoase la temperaturi sub punctul de inghet, ceea ce duce la dilatarea si apoi la moartea acestora. La 3 zile in urma tratamentului se instaleaza o serie de reactii inflamatorii, care cedeaza complet dupa pragul de 30 de zile. In decurs de 90 de zile de la tratament, numarul de celule adipoase din corp scade in mod dramatic.

PUBLICITATE

Crioterapia sau terapia cu gheata

Terapia cu gheata are si unele efecte secundare, printre care inrosirea pielii si aparitia de vanatai cu aspect neuniform. Terapia trebuie sprijinita de o alimentatie sanatoasa, deoarece determina scurgerea din organism a celulelor

…Continuare pe pagina urmatoare

Share on Facebook
PUBLICITATE
1 2
Citește restul articolului pe pagina următoare.

*Continutul acestui articol este doar pentru informare si nu se doreste a fi un substitut pentru sfatul medicului. Pentru un diagnostic corect, va recomandam sa consultati un medic specialist.

loading...
loading...