"Ascunse în văzul tuturor, văzute doar de doritori!"

Un articol de Cristian Iacov

Intreg instrumentarul necesar efectuarii acestui test se rezuma la o lingurita si o punga de plastic. Testul este destinat verificarii starii de sanatate a sistemului respirator, intestinelor, hormonilor, metabolismului, rinichilor si a danturii.

 

Vezi mai jos ce trebuie sa faci!

 

o lingura te ajuta sa verifici organele

 

Tot ce presupune testul este sa freci usor lingurita pe suprafata limbii pentru a preleva o mostra din stratul depozitar de pe limba. Cel mai recomandat este sa vizezi radacina limbii.
In urma, infasoara lingurita intr-o punga de plastic si tine-o sub lumina puternica timp de 60 de secunde. Lumina puternica a becurilor incandescente incurajeaza dezvoltarea bacteriilor, asa ca foloseste o lumina cat mai puternica pentru a asigura rezultate cat mai relevante.

 

Rezultate:

 

La persoanele sanatoase, depozitele prelevate de pe limba vor fi curate. Dar daca stratul depozitar este abundent, iar coloratia si mirosul mostrei sunt neobisnuite, poate fi un semn ca suferi de probleme pulmonare sau respiratorii, hepatice, renale, intestinale sau hormonale.

 

Daca obtii rezultatul descris, se recomanda sa programezi o consultatie la medic pentru a depista cauza exacta a problemelor.

 

Acest test te poate ajuta inclusiv sa detectezi problemele de halena, intrucat majoritatea oamenilor nu sunt constienti de faptul ca au o respiratie urat mirositoare.

PUBLICITATE

 

Daca depozitele au un iz fructat, poate fi vorba de o cetoacidoza, adica o afectiune metabolica ce poate evolua in timp chiar intr-o forma de diabet. Daca simti un miros neplacut, patrunzator, asemanator celui de amoniac, este posibil sa suferi de probleme renale.

 

Indiferent de rezultat, insa, nu trebuie sa intri in panica. Testul este, intr-adevar, relevant, dar respiratia neplacuta nu este intotdeauna un indicator cert al bolilor organelor interne. De fapt, de cele mai multe ori, aceasta problema este corelata mai degraba cu inflamatii ale amigdalelor sau afectiuni gingivale, deteriorari ale smaltului dentar si carii dentare.

Despre Autor:

Cristian Iacov este autor pentru Secretele.com . „Imi doresc sa va dezvalui secretul sanatatii naturale pentru cunoasterea beneficiilor asupra organismului uman. Trebuie sa lasam o mostenire fara secrete generatiilor viitoare!”.Sursa:sportonlinegroup. Pe Cristian Iacov il puteti gasi pe Facebook sau Google+.

Share on Facebook
PUBLICITATE

*Continutul acestui articol este doar pentru informare si nu se doreste a fi un substitut pentru sfatul medicului. Pentru un diagnostic corect, va recomandam sa consultati un medic specialist.

loading...
loading...
PUBLICITATE