"Ascunse în văzul tuturor, văzute doar de doritori!"

Un articol de Razvan

Suprapopularea reprezinta o cauza de interes pentru tot mai multe persoane. Se estimeaza ca populatia globului va fi de 9 miliarde de persoane in 2050, respectiv de 11 miliarde in 2100. Pentru stoparea acestor suprapopulari se recurge la o educatie sexuala in randul tinerilor si nu numai.

Multi dintre noi stim ca exista diferite metode contraceptive, cum ar fi anticonceptionalele sau prezervativul. Insa prezervativele nu sunt 100% sigure, iar pilulele pot avea efecte secundare ingrozitoare, la multe femei.

 

uleiul de neem este o metoda contraceptiva

 

Conform ultimelor cercetari, neemul ar putea fi solutia de reducere naturala a suprapopularii. O metoda simpla si usor accesibila multor persoane.

O parte a studiului a fost efectuata pe sobolani. Unui grup de sobolani i-a fost administrat ulei de neem pe cale intrauterina. Altui grup controlat i-a fost administrat ulei de alun.
Sobolanii din grupul controlat au facut pui. Sobolanii care au fost tratati cu uleiul de neem au fost total infertili, pentru o perioada de 107 pana la 180 de zile, chiar si dupa imperecheri repetate.

In plus, s-a constatat ca uleiul de neem, in vitro, este un agent spermicidal puternic. Spermatozoizii maimutelor rhesus si ai oamenilor au devenit total imobili in contact cu acest ulei nediluat.
Cercetatorii au examinat 20 de sobolani, 8 iepuri, 14 maimute rhesus si 10 persoane voluntare.

PUBLICITATE

Pe langa acest aspect, s-a mai constatat ca fertilitatea, per total, la barbati, a fost redusa datorita activitatii neemului. Iepurii, soarecii, sobolanii si porcusorii de Guineea au primit, pe cale orala, frunze proaspete de neem in fiecare zi. Infertilitatea inregistrata la masculii sobolan a atins 66,7%. Nu au existat cazuri de impotenta sau de pierdere a libidoului asociate infertilitatii.

Cresterea populatiei umane a fost relationata, pe plan global, cu aparitia unor cataclisme majore, incepand cu schimbarile climei pana la cresterea infractionalitatii sau reducerea resurselor naturale.

Asadar, se pare ca uleiul de neem va fi alternativa naturala si sigura pentru persoanele care nu doresc sa-si administreze tot felul de hormoni in corpurile lor. In anumite cazuri, acestia sunt necesari pentru a pastra un anumit echilibru, insa substantele pe baza de hormoni pot fi extrem de daunatoare in anumite situatii.

De ce crezi ca aceasta metoda nu este mediatizata? Se pare ca acest remediu naturist a fost pus in umbra pentru ca ar dauna industriei farmaceutice. Aceasta metoda contraceptiva nu este niciodata adusa in prim plan de catre mass media. Nu-ti da oare de gandit?

Despre autor:

Razvan s-a alaturat echipei Secretele.com pentru a veni in sprijinul oamenilor cu informatii pretioase despre o viata sanatoasa. Sursa:healthoffered. Pe Razvan il puteti gasi si pe facebook!

Share on Facebook
PUBLICITATE

*Continutul acestui articol este doar pentru informare si nu se doreste a fi un substitut pentru sfatul medicului. Pentru un diagnostic corect, va recomandam sa consultati un medic specialist.

loading...
loading...