"Ascunse în văzul tuturor, văzute doar de doritori!"

Apa este elementul vital ce are puterea de a transforma lumea. In toate culturile si religiile, apa este si a fost folosita in diferite practici si ceremonii de curatare si purificare. Astfel, in ziua de azi, datorita unor adevarati deschizatori de drumuri precum Emoto Masaru sau Fereydoon Batmanghelidj, putem observa stiintific, fara indoiala aceasta putere desavarsita a apei de a vindeca atat corpul dar si sufletul oamenilor.

In invataturile antice, de exemplu, apa este Lumina lui Dumnezeu manifestata in plan fizic. In acest context, poluarea apei de pretutindeni este un fenomen care arata o criza atat spirituala, cat si fizica. Poluarea exterioara a apei din oceane, lacuri si rauri nu face decat sa reflecte poluarea interioara fizica si spirituala, precum si criza spirituala prin care trecem la nivel global.

cuvinte simple care purifica organismul

Mii de ani cabalistii au folosit apa pura pentru curatarea fizica si spirituala. Acesta este misterul ceremoniei de purificare cu apa mikvah, care are loc de obicei intr-un uter cosmic – un bazin sacru de apa curgatoare sau un parau curat. Cabalistii folosesc aceasta ceremonie de mii de ani. Ne ajuta sa ne conectam la forta tuturor apelor naturale si mikvah de pe planeta.

PUBLICITATE

In timpurile mai apropiate a fost facuta cunoscuta de Ioan Botezatorul in Apa Iordanului. Esenta cosmica si metafizica a apei actioneaza ca o solutie cosmica de curatare a impuritatilor fizice, emotionale, mentale si spirituale. Cabalistii spun ca apa poate vindeca, intineri si detine chiar secretul nemuririi. Din pacate, sangele a secole de razboaie, persecutii religioase si poluare a mediului a sistemelor corporatiste si lacome au distrus puterile spirituale ale apei.

Renumitul medic Gabriel Cousens, recunoscut pentru eficacitatea cu care trateaza diabetul de tip 2 in clinica sa din Arizona, Tree of Life, vorbeste despre unul dintre cele 72 de nume stravechi si mistice ale lui Dumnezeu, VAV MEM BET, care are puterea sa readuca apa la starea ei Divina, originala. Decizia autorului de a dezvalui puterea acestui nume sacru, care in mod normal este dezvaluit numai studentilor Esenieni, este bazata pe crizele mondiale spirituale si de poluare fizica.

Aceasta este o mantra puternica folosita pentru a reechilibra apa. Cu cat foloseste mai multa lume aceasta rugaciune, cu atat avem mai multe sanse sa cream un camp morfic de sfintenie care va purta puterea apei prin Natura si

…Continuare pe pagina urmatoare

Share on Facebook
1 2 3
Citește restul articolului pe pagina următoare.
PUBLICITATE

*Continutul acestui articol este doar pentru informare si nu se doreste a fi un substitut pentru sfatul medicului. Pentru un diagnostic corect, va recomandam sa consultati un medic specialist.

loading...
loading...
PUBLICITATE