"Ascunse în văzul tuturor, văzute doar de doritori!"

Fenomenele paranormale din Muntii Bucegi au devenit un subiect intens discutat in mediul online. Mai mult, Pavel Corut si-a croit o intreaga serie de romane pe baza fortelor supranaturale pe care le au eroii, care isi trageau energia din zona Bucegilor si a sanctuarelor dacice.

Denumirea de fenomene paranormale este un termen folosit in parapsihologie, avand legatura cu telepatia, fenomenul energetic, perceptia extrasenzoriala, viata in alte dimensiuni de timp si spatiu, perceptia unor stari ce se deruleaza intr-un spatiu paralel celui newtonian, de contact si de modificare a mediului fara ajutorul muschilor si al simturilor. 

Conform acestei definitii, Muntii Bucegi sunt o adevarata comoara pentru amatorii de astfel de fenomene inexplicabile sau care isi gasesc explicatii ce nu pot fi fundamentate pe stiintele existente. Vorbim despre naluci, lumini sau piramide si tuneluri strbatute de energii cu efecte tamaduitoare.

energia din Egipt


„Valentina oarba de la Iasi” – Valentina Gralea, considerata drept femeia cu cele mai mari puteri paranormale din Romania, sustine ca un imens suvoi de energie este emanat de Sfinxul din Bucegi. Acesta ar avea aceleasi calitati ca acela din complexul de piramide de la Gizeh. Mai mult, ea sustine ca ar exista galerii subterane care comunica cu piramidele din Egipt.

Dupa cum recunoaste, clarvazatoarea nu a fost niciodata in Bucegi si nici in Egipt, insa afirma ca acolo este trecutul omenirii si ca in coridoarele de sub Muntii Bucegi se afla inscrisuri si documente relevand Taina Vietii si a Eternitatii. Acest lucru mai este relevat si de aureolele ciudate si hologramele ce se vad deseori in jurul Crucii de pe Caraiman.

Piramida energetica a Bucegilor

O data pe an, fix in ziua de 28 noiembrie, se spune ca poate fi vazuta piramida magica, formata de raze aurii ce lumineaza straniu. Respectiva aparitie are rol tamaduitor pentru cei care ajung in zona in aceasta zi speciala. Mai mult, cei care au fost vindecati, „cei alesi”, se intalnesc in fiecare an la aceasta data, existand chiar povesti cu astfel de personaje.

Astfel de povesti au aparut despre diverse persoane, care nu au un nume: „doctorul german“ care vine sa se reincarce de energie, „doamna cu palarie violet“, care a venit intr-un scaun cu rotile, iar acum merge pe propriile-i picioare, „gemenii bolnavi de artrita psoriazica“, care fara efectul magic al piramidei cu

…Continuare pe pagina urmatoare

1 2 3 4

*Continutul acestui articol este doar pentru informare si nu se doreste a fi un substitut pentru sfatul medicului. Pentru un diagnostic corect, va recomandam sa consultati un medic specialist.