"Ascunse în văzul tuturor, văzute doar de doritori!"

Invatam in scoala si peste tot in mass media detinuta de straini ca petrolul este un combustibil fosil care s-a format din descompunerea materiei organice (dinozauri, vietati marine etc) acu’ nu stiu cate milioane de ani.

 

Au murit animalele, s-au descompus, au intrat in pamant, au stat acolo nu stiu cat timp si s-au transformat in petrol. Iar noi, oamenii, exploatam acum acest petrol, pana cand se termina. Nemafiind dinozauri morti si alte animale care sa se descompuna, pac, pac, de pe azi pe maine…inseamna ca o sa ramanem la un moment dat fara petrol. Asta ne spune Sistemul. Si ne tot prezice de zeci de ani ca o sa ramanem curand fara petrol.

 

Va invit astazi sa aflati o alta parte a povestii, adevarul dupa parerea mea, si anume ca petrolul NU s-a format din materie organica descompusa acum milioane de ani, petrolul NU se epuizeaza, ci SE PRODUCE CONTINUU IN INTERIORUL PAMANTULUI prin procesele fizico/chimice/geologice de la mari adancimi (magma + presiune + temperatura + diferite roci etc). Detalii in continuare:

 

suntem mintiti ca petrolul se va epuiza

 

Pe langa informatiile din articolele / site-urile postate mai jos, am aceasta informatie (ca petrolul nu se epuizeaza, ci se formeaza continuu in adancul pamantului) si de la un inventator (chimist) roman care a creat un sistem de transformare a apei in gaz si energie termica intr-un mod eficient, pe care l-am vazut personal. Acelasi inventator a demonstrat prin calcule matematice, impreuna cu alti oameni de stiinta, ca este o mare teapa ideea ca noi oamenii si activitatea noastra suntem vinovati de incalzirea globala.

 

9 sept 2012: Zacamintele de titei epuizate se refac singure

 

In ultimele decenii petrolistii au observat un fenomen ciudat, in toata lumea: puturile de petrol care erau considerate epuizate din cauza exploatarii, au inceput sa se umple din nou cu „aur negru”.

PUBLICITATE

 

Exista doua teorii despre originea petrolului. Prima este cea organica, sau biogenica, care apartine savantului rus Mihail Lomonosov.

 

El a spus ca acest combustibil a aparut prin descompunerea, in anumite conditii, a deseurilor biologice, de-a lungul milioanelor de ani.

 

Spre deosebire de Lomonosov, o alta minte luminata, chimistul Dmitri Mendeleev, autorul tabelului periodic al elementelor, credea ca petrolul reprezinta nu o substanta formata in urma putrezirii plantelor si animalelor ce au trait candva pe Terra, ci un material primordial, nascut

…Continuare pe pagina urmatoare

Share on Facebook
PUBLICITATE
1 2 3 4 5
Citește restul articolului pe pagina următoare.

*Continutul acestui articol este doar pentru informare si nu se doreste a fi un substitut pentru sfatul medicului. Pentru un diagnostic corect, va recomandam sa consultati un medic specialist.

loading...
loading...