"Ascunse în văzul tuturor, văzute doar de doritori!"

Un articol de Maya

 

Celulita, se pare, a devenit una dintre cele mai frecvente probleme cu care se confrunta femeile din ziua de azi. Avand in vedere abundenta mare de remedii anticelulitice si popularitatea acestui subiect in revistele pentru femei, pe site-uri si pe blog-uri, este usor de concluzionat ca problema nu si-a gasit inca o rezolvare.

 

Potrivit celor mai multe surse de specialitate, aspectul alveolar celulitic apare ca urmare a problemelor/ dezechilibrelor din tesutul conjunctiv si tesuturile adipoase ale corpului. Exista, in schimb, mai multe teorii cu privire la cauzele posibile ale acestor dezechilibre. S-ar parea ca hormonii, dieta, stilul de viata si factorii genetici joaca fiecare cate un rol in ecuatie, dar niciunul dintre ei nu este pe deplin responsabil in mod individual. Desi cele mai predispuse la problemele de celulita sunt femeile supraponderale, exista si multe femei slabe care se lupta cu celulita.

 

Intrebarea care sta pe buzele tuturor femeilor preocupate de aspectul lor fizic este: cum pot scapa de vergeturile si celulita de pe picioare si de pe burta? Eliminarea vergeturilor nu este deloc o sarcina usoara, iar procesul poate necesita mult timp.

 

Cu toate acestea, in cele ce urmeaza iti oferim o serie de sfaturi menite sa atenueze problemele mentionate mai sus folosind plante medicinale de calitate superioara.

 

Ingrediente:

 

• 1/2 cana ulei de masline

 

• 1/4 cana gel de aloe vera

 

• 4 capsule de vitamina E

 

• 2 capsule de vitamina A

 

• cateva picaturi de ulei esential la alegere (lavanda, musetel, avocado)

 

Preparare:

 

• Pune in blender toate ingredientele laolalta cu uleiul din capsule si amesteca bine la turatie mare.

 

• Tine amestecul la frigider pentru a se inchega.

 

• Aplica crema balsam de doua ori pe zi pe zonele problematice.

 

*Continutul acestui articol este doar pentru informare si nu se doreste a fi un substitut pentru sfatul medicului. Pentru un diagnostic corect, va recomandam sa consultati un medic specialist.