"Ascunse în văzul tuturor, văzute doar de doritori!"

Un articol de Maya

Abdomenul plat si ferm a fost cu siguranta pe lista dorintelor din 2016 in cazul multor persoane. Cu siguranta te intrebi cate abdomene ar trebui sa faci ca sa ajungi la rezultatul dorit. Noi avem vesti bune pentru tine! Te putem invata o tehnica simpla ca sa reduci grasimea abdominala in nici mai mult de 2 saptamani. Daca vei combina aceasta tehnica cu exercitiile obisnuite pentru abdomen, vei obtine o talie sculptata!

 

Majoritatea persoanelor recurg la nenumarate tipuri de exercitii abdominale ( abdomene, ridicari de picioare, indoiri) pe care le repeta cu sarguinta, la infinit. Multi insa nu ajung sa aiba rezultatele scontate, ca si cum ceva ar lipsi. Nu este nevoie sa te mai chinui asa pentru a obtine un abdomen plat!

Mai exact, noi am descoperit cel mai usor exercitiu care te ajuta sa obtii un abdomen plat, si ce e cel mai important: expertii in fitness au afirmat ca este mult mai eficient decat abdomenele solicitante. Secretul acestui exercitiu, numit ” aspiratorul de grasime”, nici ca putea fi mai simplu: trebuie doar sa respiri adecvat.

 

– Pentru inceput, stai drept, cu picioarele departate. Pune-ti mainile pe solduri. Aceasta este pozitia initiala.

 

– Trage incet in piept cat de mult aer poti, apoi expira cat de mult poti, astfel incat sa iti strangi burta si ramai in aceasta pozitie. Incearca sa iti imaginezi ca buricul iti atinge sira spinarii.

 

– O astfel de contractie izometrica tine aproximativ 20 de secunde. Incearca sa respiri normal in acest interval. Apoi trage aer in piept si adu-ti stomacul in stare initiala.

PUBLICITATE

 

– Dupa ce ai pus in practica exercitiul pentru prima data, incearca sa extinzi timpul la peste 20 de secunde. Pont: poti ajunge la 40 pana la 60 de secunde.

 

– Repeta exercitiul de cate ori este recomandat sa o faci.

 

Urmareste filmuletul pentru a vedea cum sa pui exercitiul in practica:

 

Share on Facebook
PUBLICITATE

*Continutul acestui articol este doar pentru informare si nu se doreste a fi un substitut pentru sfatul medicului. Pentru un diagnostic corect, va recomandam sa consultati un medic specialist.

loading...
loading...
PUBLICITATE