"Ascunse în văzul tuturor, văzute doar de doritori!"

Un articol de Cristian Iacov

Oamenii de stiinta au dovedit ca scaderea concentratiei de electroliti din sange, asa cum sunt magneziul, potasiul, calciul si sodiul, poate determina crampe la nivelul picioarelor sau cresterea frecventei acestora.

Principalii factori favorizanti sunt transpiratia abundenta si medicatia diuretica. Indeosebi magneziul si calciul afecteaza intensitatea si frecventa acestor crampe.

scapa de crampe imediat

Pe langa deficientele de minerale, printre cauzele posibile ale crampelor se numara si purtatul de pantofi incomozi, platfusul, tulburarile degenerative ale incheieturilor picioarelor, pozitiile incorecte de mers sau de repaus, precum si anumite boli.

Crampele picioarelor pot fi prevenite prin antrenamente fizice regulate, imbunatatirea circulatiei sanguine, cresterea aportului zilnic de lichide si suplimentarea mineralelor esentiale prin alimentatie.

Dar iata si o metoda rapida de detensionare a musculaturii picioarelor. Apeleaza la acest truc pentru a scapa pe loc de crampele dureroase:

PUBLICITATE

• Apuca degetele de la picioare cu mainile si trage-le cu putere inspre corp.

• Daca durerile sunt accentuate, incearca sa mentii aceasta pozitie cat mai mult posibil si maseaza cu cealalta mana muschii tensionati.

• Crampele vor ceda foarte repede.

Despre Autor:

Cristian Iacov este autor
pentru Secretele.com .
„Imi doresc sa va dezvalui secretul sanatatii naturale pentru cunoasterea beneficiilor asupra organismului uman.
Trebuie sa lasam o mostenire fara secrete generatiilor viitoare!”. Sursa:sportonlinegroup. Pe Cristian Iacov il puteti gasi
pe Facebook sau
Google+.

Share on Facebook
PUBLICITATE

*Continutul acestui articol este doar pentru informare si nu se doreste a fi un substitut pentru sfatul medicului. Pentru un diagnostic corect, va recomandam sa consultati un medic specialist.

loading...
loading...
PUBLICITATE