"Ascunse în văzul tuturor, văzute doar de doritori!"

Un articol de Maya

Desi pare o experienta extrem de rara, acest fenomen este mai probabil decat ti-ai putea imagina. Fiecare dintre noi a trait probabil sute de vieti inainte de a se reincarna in timpurile noastre, ceea ce inseamna ca am avut cu totii sansa de a ne bucura de contactul cu nenumarate alte suflete.

 

Care sunt semnele care iti spun ca ai mai intalnit pe cineva intr-o viata anterioara?


Ai o senzatie puternica de atractie de la prima intalnire

 

Oamenii dragi noua intr-o viata anterioara sunt usor de iubit si in aceasta viata. Se intampla in viata sa intalnesti oameni cu care sa rezonezi perfect inca din clipa primei intalniri. Sentimentul este foarte puternic si special, asa ca il vei recunoaste cu usurinta.

 

Ai o reactie de respingere inca de la prima intalnire

 

Antipatiile fata de anumiti oameni din vietile trecute pot continua si in viata ta de acum la intalnirea reincarnarilor acelor persoane. Poti simti o respingere fata de cineva inca de la prima vedere, fara sa existe neaparat un motiv intemeiat. Dar asta nu inseamna ca trebuie sa mentii aceasta energie negativa. Poate fi mai constructiv sa incerci sa cunosti mai bine acele persoane pentru a profita de aceasta a doua sansa catre reconciliere.

 

Dezvoltati amandoi o conexiune telepatica

 

Asemenea protagonistilor din filmul lui Spielberg, E.T., se poate intampla sa stii pur si simplu dinainte ce simte sau ce gandeste o anumita persoana, iar experienta ta sa fie reciprocicata. Este de ajuns sa te gandesti la acea persoana ca ea sa puna mana pe telefon sa te sune sau sa iti scrie un mesaj.

 

Simti pur si simplu asta din priviri

 

Citesti in privirile acestei persoane lucruri care ti se par foarte familiare. Atractia este aproape instantanee. Potrivit adeptilor teoriilor reincarnarii, aceste experiente nu sunt deloc intamplatoare. Iata un motiv in plus ca sa privesti in ochi persoanele cu care relationezi.

PUBLICITATE

 

Share on Facebook
PUBLICITATE

*Continutul acestui articol este doar pentru informare si nu se doreste a fi un substitut pentru sfatul medicului. Pentru un diagnostic corect, va recomandam sa consultati un medic specialist.

loading...
loading...
PUBLICITATE