"Ascunse în văzul tuturor, văzute doar de doritori!"

PUBLICITATE

Un articol de Razvan

Medicii holisti ucisi pe teritoriul statului Florida aveau in comun urmatorul lucru: depistasera prin cercetari ca vaccinurile destinate imunizarii populatiei erau contaminate in mod VOIT cu enzima proteica nagalaza.

PUBLICITATE

Nagalaza IMPIEDICA vitamina D sa formeze legaturi cu proteina Gc. Acest lucru anuleaza complet abilitatea naturala a corpului uman de a se proteja impotriva cancerului si de a distruge celulele canceroase.

PUBLICITATE

Nagalaza este o proteina pe care o creeaza toate celulele canceroase. Aceeasi proteina exista in concentratii foarte mari si la copiii cu autism. Iar ei o introduc in vaccinurile noastre!! Acest lucru impiedica organismul sa foloseasca vitamina D pentru a lupta impotriva cancerului si pentru a preveni instalarea autismului. Nagalaza dezactiveaza practic sistemul imunitar. Este corelata inclusiv cu aparitia diabetului de tipul 2.

PUBLICITATE

Iata cum, practic, toti acesti medici nu au fost ucisi pentru ca ar fi gasit leacul pentru cancer sau pentru bolile de autism… ci pentru ca, in urma cercetarilor intreprinse, au gasit dovezi ca vaccinurile imunizante recomandate copiilor nostri cauzeaza imbolnaviri de cancer si crize de autism!! Iar totul se face cu buna stiinta, in mod controlat, cu un scop cat se poate de clar! Medicii ucisi in Florida colaborau intre ei si erau pe punctul de a face publice toate aceste informatii ascunse.

Primul pas al operatiunii de depopulare: adaugarea de otravuri in vaccinuri si stipularea prin lege ca toti copiii sa fie supusi vaccinarii pentru a putea frecventa scoala. Metode de ucidere lenta? Genocid controlat? Acesti oameni sunt lipsiti de orice scrupule.

PUBLICITATE

Dr. Ted Broer divulga toate informatiile de mai sus (cu privire la nagalaza), in acest material video. Explicatiile lui sunt mult mai clare si mai bine conduse decat ale mele. Clipul este scurt (fiind desprins dintr-un interviu pentru Hagmann & Hagmann din data de 25 iulie), si trebuie urmarit neaparat.

PUBLICITATE

Dr. Ted Broer a rupt tacerea pentru Hagmann & Hagmann Report, post care la data interviului a intampinat mari dificultati la intrarea in emisie, toate liniile de emisie folosite fiind deconectate pe rand, totul culminand cu caderea completa a tuturor serverelor. Cu greu, realizatorii au reusit sa-l prinda in direct pe dr. Broer pe o linie securizata, dupa un efort de peste o ora de a restabili emisia. 

Primul lucru pe care dr. Broer l-ar fi declarat pe post ar fi fost: „Ca

PUBLICITATE

…Continuare pe pagina urmatoare

1 2

*Continutul acestui articol este doar pentru informare si nu se doreste a fi un substitut pentru sfatul medicului. Pentru un diagnostic corect, va recomandam sa consultati un medic specialist.

[wce_code id=2]