"Ascunse în văzul tuturor, văzute doar de doritori!"

one × three =

seven + nine =

Un articol de Cristian Iacov

Metoda pe care o voi prezenta mai jos este una simpla, ieftina si la indemana oricui. De acum inainte nu va mai fi nevoie sa mergeti la medicul stomatolog pentru a va albi dintii sau pentru a scapa de tartru. Ingredientul minune care va face asta se afla in propria bucatarie!

 

Este vorba despre otetul de mere!

 

Vezi mai jos cum sa folosesti otetul de mere pentru a-ti albi dintii!

 

elimina simplu tartrul si gingivita

 

Acest otet este facut din mere fermentate. Este bogat in pectina, fiind un produs excelent pentru tratarea cavitatii bucale. Pectina ucide bacteriile, inlaturand petele si tartrul de pe dinti, avand capacitatea de a calma gingiile inflamate.

 

Pentru a scapa de frecventele probleme ale danturii (tartru,gingivita,respiratie urat mirositoare, albirea dintilor) este necesar sa:

 

– pui o lingura de otet de mere intr-un pahar cu apa (200 de ml) si sa amesteci bine.

 

– apoi in fiecare dimineata, inainte de a-ti peria dintii, sa-ti clatesti gura cu solutia din otet, apoi sa te cureti cu periuta de dinti

 

– la final, executa un periaj normal cu pasta de dinti pe care o folosesti in fiecare zi.

 

Ai grija:

 

• sa nu prepari o solutie mai puternica decat cea prescrisa, pentru ca poate fi daunatoare danturii.

 

• sa amesteci bine solutia inainte de fiecare folosire.

 

Repeta procedura 14 zile la rand si vei observa singur diferenta!

 

Acest articol este oferit sub licenta Creative Commons. Il puteti republica oriunde incluzand autorul, sursa si sa lasati toate link-urile intacte.

 

Despre Autor:

Cristian Iacov este autor pentru Secretele.com . „Imi doresc sa va dezvalui secretul sanatatii naturale pentru cunoasterea beneficiilor asupra organismului uman. Trebuie sa lasam o mostenire fara secrete generatiilor viitoare!”. Pe Cristian Iacov il puteti gasi pe Facebook sau Google+.

loading...

*Continutul acestui articol este doar pentru informare si nu se doreste a fi un substitut pentru sfatul medicului. Pentru un diagnostic corect, va recomandam sa consultati un medic specialist.