"Ascunse în văzul tuturor, văzute doar de doritori!"

„In tara asta, daca vrei sa faci un lucru bun, te asteapta o armata de mori de vant. Asta e concluzia trista a sufletului meu. Spitalul Crestin Chrstiana, pentru care am muncit pe branci, impreuna cu sotul meu, ani in sir, a fost ajutat de autoritati sa dispara. Era un spital pentru saraci, pentru cazurile sociale, care altfel nu pot fi ajutate. Aveam si asistenta spirituala, lucrau si maicute alaturi de personalul medical.

 

La noi s-a tratat, printre altii, si Petre Tutea. Dar nu s-au lasat pana nu ne-au inchis!”
Nici nu apucase sa iubeasca. Avea 18 ani si deja invata sa moara. Medicii au trimis-o acasa, la Curtea de Arges, sa-si astepte sfarsitul. Copila se chinuia ingrozitor. De atata durere, mama ei a facut infarct si a fost operata de inima.

 

victimele experimentului

 

Povestea Alexandrei a inceput cu o hepatita B. Boala evolua urat, asa ca parintii au adus-o in Bucuresti. Dupa zeci de investigatii, la spitalele Colentina si Matei Bats, a trecut pe tratament cu interferon, apoi cortizon, cate 80 mg, timp de trei luni. Numai ca Alexandra se simtea tot mai rau. Se umflase, o dureau toate oasele, ii cazuse parul: „M-am internat cu o boala, respectiv hepatita, si am iesit din spital cu vreo zece boli: diabet medicamentos, blocaj renal, ciroza hepatica… E o crimacortizonul asta!” Si medicii erau ingroziti, nu stiau cum sa-i spuna ca moare. Si au luat-o pe departe, ca poate o salveaza Dumnezeu. Ceea ce s-a si intamplat. Alexandra are acum 21 de ani si este studenta la litere, in Pitesti. O frumusete de fata, vesela, luminoasa, cu pofta de viata. Doar consultatiile periodice, la un centru medical de homeopatie si fitoterapie, ii mai aduc aminte de calvarul prin care a trecut. Pentru ca, ati inteles, Dumnezeul invocat de doctori nu a vindecat-o chiar direct. Ci printr-un „inlocuitor” al Lui, de foarte multe ori. Medicul Maria Chirila.

 

Nu consumati acelasi aliment o perioada lunga de timp

 

Si in homeopatie se aplica zicala „ce-i prea mult nu-i sanatos”. Chiar daca, in esenta, e bun. Asa ca Maria Chirila ne atrage atentia sa nu consumam acelasi ceai, aliment sau orice alt produs o perioada foarte lunga de timp. Pentru ca asta duce la o simptomatologie. Ceaiul de sunatoare, de pilda, altfel benefic, da nevralgii destul de grave: „La un moment dat, am avut o pacienta tanara, frumoasa, dar cu niste cearcane imense, pana la jumatatea fetei, si cu o stare generala foarte proasta. Am intrebat-o, din prima, ce mananca. Si mi-a spus ca hrana ei, de doi ani, se rezuma doar la grau incoltit”.

…Continuare pe pagina urmatoare

Share on Facebook
PUBLICITATE
1 2
Citește restul articolului pe pagina următoare.

*Continutul acestui articol este doar pentru informare si nu se doreste a fi un substitut pentru sfatul medicului. Pentru un diagnostic corect, va recomandam sa consultati un medic specialist.

loading...
loading...
PUBLICITATE