"Ascunse în văzul tuturor, văzute doar de doritori!"

Un articol de Maya

Fie ca iti vine sa crezi sau nu, pozitia in care dormi poate spune multe despre felul tau de a fi, in viata de zi cu zi.

Sa dam atentie catorva exemple:

 

ce spune pozitia in care dormi despre tine

 


1. Dormi liber

Daca ai obiceiul de a dormi pe burta, cu mainile in jurul pernei, inseamna ca esti o persoana libera , deschisa si sociabila. In orice caz, sunt unele situatii in care esti mult prea sensibila.

2. Imbratisezi perna

Femeile care au obiceiul de a-si imbratisa perna in timpul somnului sunt cele care au tendinta de a avea incredere in alti oameni. Uneori sunt persoane mult prea deschise, insa fac parte din categoria celor care pot fi cei mai loiali prieteni.

PUBLICITATE

3. Pozitia soldat

Cele care dorm in aceasta pozitie tind sa fie rezervate si sa pastreze pentru sine trairile, emotiile etc. Sunt renumite si pentru faptul ca au standarde ridicate in ceea ce ii priveste pe ceilalti, ceea ce este un lucru pozitiv. Ele nu se tem sa isi asume riscuri.

4. Pozitia barna

Daca dormi pe o parte, cu ambele brate pe langa tine, faci parte dintre persoanele care au incredere mult prea usor in cei din jur.

 

Share on Facebook
PUBLICITATE

*Continutul acestui articol este doar pentru informare si nu se doreste a fi un substitut pentru sfatul medicului. Pentru un diagnostic corect, va recomandam sa consultati un medic specialist.

loading...
loading...
PUBLICITATE