"Ascunse în văzul tuturor, văzute doar de doritori!"

Un articol de Razvan

Daca esti fan declarat al fructelor de mare/ pestelui semipreparat, s-ar putea sa invoci neintentionat categoria sclavismului modern, dupa cum indica minidocumentarul de mai jos.

 

Acest minidocumentar prezinta modul in care, sub feeria locului de munca bine platit, oamenii sunt prinsi si in cele din urma anulati din punct de vedere al identitatii, iar drepturile lor sunt abolite. Este realmente terifiant cum ceva atat de ingrozitor si dezgustator poate fi permis in epoca moderna.

 

nu mai cumpara creveti congelati

 

Dupa urmarirea videoclipului, vei regandi cu siguranta sursa de la care sa iti procuri fructele de mare indragite. Fie poti opta pentru un macelar, fie poti invata sa pescuiesti etc. Fa tot ce tine de tine pentru a evita continuarea acestui lucru oribil.

PUBLICITATE

 

Te rugam sa impartasesti acest clip familiei si prietenilor tai pentru a opri extinderea sclaviei in epoca moderna, contemporana!

 

Lucratorii ,care se ocupa de selectarea fructelor de mare ce ajung pe mesele noastre, sau in occident, sunt oameni simpli din Asia ori emigranti, care sunt recompensati pentru munca depusa cu niste salarii de nimic, sau in unele cazuri, cu nimic.

Cel mai alarmant este faptul ca acesti oameni sunt reprezentati de niste numere: 3, 56, 87 etc., ca sunt practic anulati ca indivizi. In randul lucratorilor se numara si copii. In termenii lumii moderne, ceea ce se intampla acestor oameni se numeste simplu..sclavie.

Desi situatia a fost semnalata de opinia publica, masurile nu au fost niciodata puse in aplicare, iar angajatorii nu au facut decat sa afirme ca ei nu profita de pe urma acestor persoane, ci ca le ofera o sansa, un loc de munca.

Cand unul dintre lucratori a inteles ca aceste conditii sunt ingrozitoare, a incercat sa plece alaturi de sotia lui de la firma unde lucra; din nefericire, sotia sa a fost prinsa si tarata practic inapoi la munca, impotriva vointei sale, agresata fizic chiar, iar tanarul a intervenit sa o salveze cu ajutorul politiei.

Despre autor:

Razvan s-a alaturat echipei Secretele pentru a veni in sprijinul oamenilor cu informatii pretioase despre o viata sanatoasa. Sursa:damn. Pe Razvan il puteti gasi si pe facebook!

Share on Facebook
PUBLICITATE

*Continutul acestui articol este doar pentru informare si nu se doreste a fi un substitut pentru sfatul medicului. Pentru un diagnostic corect, va recomandam sa consultati un medic specialist.

loading...
loading...
PUBLICITATE