"Ascunse în văzul tuturor, văzute doar de doritori!"

Un articol de Cristian Iacov

 

Eruptiile acneice zilnice sunt o realitate nefericita pentru multi oameni. Aceasta femeie, insa, ne impartaseste modul simplu si rapid prin care a reusit sa scape complet de acnee. In doar 4 zile, tenul ei a devenit perfect curat!

 

curata-ti tenul de eruptii in doar patru zile

Femeia si-a descris experientele pe forumul site-ului acne.org, sub numele de utilizator alyhasacne. Potrivit acesteia, cosmarul a inceput cu o eruptie severa.

 

Femeia descrie ca ii intrase in obicei sa irite cosurile cu degetele in urma cu cativa ani, intr-o perioada stresanta. Chiar si dupa traversarea acestei perioade, a continuat sa practice acest obicei prost.

 

„Este de la sine inteles ca mi-am iritat ingrozitor tenul”, afirma femeia. La prima eruptie acneica, si-a dat seama ca problemele au o cauza mai profunda. Analizandu-si alimentatia, femeia a realizat ca multe dintre iritatii se datorau dietei nesanatoase bogate in grasimi, sodiu si zahar.

 

„Am facut trei lucruri foarte simple: am incetat sa-mi mai storc cosurile, mi-am schimbat alimentatia si am inceput sa am mai multa grija de tenul meu”, a declarat aceasta.

 

Femeia povesteste si cum, de fiecare data cand simtea impulsul sa-si stoarca cosurile, a inceput sa bea in schimb o inghititura de apa. In plus, a inlocuit chipsurile si inghetata cu verdeturi, si a introdus in alimentatia zilnica mai multe alimente bogate in zinc si vitamina A. Cu alte cuvinte, a abordat problema „dinspre interior catre exterior”.

 

Dar femeia nu a neglijat nici ingrijirea exterioara. A folosit un sapun obisnuit de doua ori pe zi, dar a introdus in rutina zilnica de ingrijire si uleiul de cocos. Dupa curatarea fetei si aplicarea uleiului, tenul i s-a curatat complet! Cred ca ai vazut cu ochii tai in poza de mai sus rezultatele remarcabile!

 

Despre Autor:

Cristian Iacov este autor pentru Secretele.com . „Imi doresc sa va dezvalui secretul sanatatii naturale pentru cunoasterea beneficiilor asupra organismului uman. Trebuie sa lasam o mostenire fara secrete generatiilor viitoare!”. Pe Cristian Iacov il puteti gasi pe Facebook sau Google+.

*Continutul acestui articol este doar pentru informare si nu se doreste a fi un substitut pentru sfatul medicului. Pentru un diagnostic corect, va recomandam sa consultati un medic specialist.