"Ascunse în văzul tuturor, văzute doar de doritori!"

Un articol de Maya

Un studiu a constatat ca triclosanul provoaca fibroza hepatica si cancer la soarecii de laborator expusi la aceasta substanta. Fibroza hepatica este o boala care poate evolua in timp in ciroza, provocand leziuni hepatice grave.

 

nu cumpara aceste produse

 

Aditivul triclosan este introdus in multe produse casnice, cosmetice si de ingrijirea corpului, asa cum sunt sapunul, pasta de dinti sau samponul obisnuit.

 

Oamenii de stiinta au descoperit ca expunerea pe termen lung la aceasta substanta chimica are consecinte grave pentru sanatate. Desi studiile au vizat doar populatii de soareci, cercetatorii sunt convinsi ca rezultatele obtinute sunt relevante si pentru oameni.

 

Dupa cercetari amanuntite desfasurate in Statele Unite pe o perioada de peste 40 de ani, nu s-au descoperit niciun fel un fel de dovezi care sa indice ca triclosanul, ingredientul activ din multe sapunuri antibacteriene, geluri, servetele umede, ar fi in vreun fel benefic pentru sanatatea corpului.

Despre Autor:

Maya este autor
pentru Secretele.com
Este o mare placere sa ma pot conecta cu atat de multe suflete minunate. Sursa:sportonlinegroup. Trebuie sa lasam o mostenire fara secrete generatiilor viitoare.
Toti suntem unul! Pe Maya o puteti gasi
pe Facebook si
target=”_blank”>Pinterest.
sau
Google+.

PUBLICITATE
Share on Facebook
PUBLICITATE

*Continutul acestui articol este doar pentru informare si nu se doreste a fi un substitut pentru sfatul medicului. Pentru un diagnostic corect, va recomandam sa consultati un medic specialist.

loading...
loading...
PUBLICITATE