"Ascunse în văzul tuturor, văzute doar de doritori!"

PUBLICITATE

Suntem oficial sapte miliarde de oameni, iar Pamantul incepe sa dea semne de… oboseala. Suntem prea multi, spun mintile luminate care cauta deja solutii. Unii le-au si gasit. Surprinzatoare si infricosatoare este varianta propusa de multimiliardarul si filantropul Bill Gates care vrea sa tina sub control cresterea populatiei prin vaccinare.

„Lumea de azi are 6,8 miliarde de oameni, numar ce va ajunge pana la aproximativ 9 miliarde. Acum, daca facem o treaba foarte buna cu noile vaccinuri, cu serviciile medicale, cu serviciile de sanatate reproductiva, am putea, cel mai probabil, sa reducem acest numar cu 10 sau 15%” a declarat Bill Gates.

PUBLICITATE

reducerea populației prin vaccinare

PUBLICITATE

PUBLICITATE

Bill Gates este pasionat de vaccinuri. A finantat programe de vaccinare pentru lumea a treia si a investit sute de milioane de dolari in tehnologii de „castrare temporara”.
Nu intamplator numele lui Gates s-a vehiculat cand Guvernul Rwandei a anuntat, la inceputul acestui an, ca va controla rata natalitatii in tara prin sterilizarea voluntara a barbatilor. Pana in 2015, unul din sapte ruandezi va fi infertil.

Programul e finantat de Fondul HIV/SIDA al Organitatiei Natiunilor Unite. O institutie despre care un alt magnat afirma ca are solutia pentru controlul demografic.
Bill Gates sau David Rockefeller nu sunt primii care militeaza pentru depopulare. Sotul reginei Elisabeta a II-a, Printul Philip, declara in august 1988 pentru Deutsche Press: „Daca m-as reincarna, as dori sa revin pe pamant ca un virus ucigas care sa reduca populatia umana.”

PUBLICITATE

Teoria infectarii intentionate a populatiei cu un virus distrugator a provocat miscari de masa in anii ’80 dupa descoperirea virusului HIV. A luat din nou avant dupa ce moartea unui numar mare de oameni a fost asociata cu boli ca gripa aviara, gripa porcina sau boala vacii nebune.


PUBLICITATE

Sursa:nationalisti

*Continutul acestui articol este doar pentru informare si nu se doreste a fi un substitut pentru sfatul medicului. Pentru un diagnostic corect, va recomandam sa consultati un medic specialist.

[wce_code id=2]