"Ascunse în văzul tuturor, văzute doar de doritori!"

three × five =

four × 1 =

Un articol de Razvan

loading...

Iata un lucru care trebuie sa te puna imediat in garda: o moneda infipta in incuietoarea portierei masinii.

ia masuri daca gasesti o moneda la incuietoare

 


Se pare ca acest truc simplu le permite hotilor sa fure masini. Dar cu toata tehnologia antifurt integrata in masinile moderne, chiar poate fi spart un vehicul cu o moneda? Din nefericire, raspunsul este da.

Moneda este intepenita in manerul portierei din fata de pe partea pasagerului.

Aceasta dezafecteaza inchiderea centralizata dupa ce parasesti autovehiculul. Sistemul de inchidere centralizata este dat peste cap, iar masina ramane practic deschisa. Hotii au mana libera sa patrunda in masina, sa vandalizeze interiorul si sa fure tot ce prind de pe bord, sau chiar masina cu totul.

Pentru a fura masina cu totul, uneori hotii trebuie sa ramana ascunsi pe bancheta din spate, de unde asteapta sa te intorci si sa te urci din nou in masina. In acel moment te lovesc, iti iau cheile si adio.

Ai mare grija! Inspecteaza atent masina inainte de a lasa-o in parcare peste noapte. Ia imediat masuri daca depistezi moneda „capcana”.

Despre autor:

Razvan s-a alaturat echipei Secretele pentru a veni in sprijinul oamenilor cu informatii pretioase despre o viata sanatoasa.Sursa:damn. Pe Razvan il puteti gasi si pe facebook!

loading...

*Continutul acestui articol este doar pentru informare si nu se doreste a fi un substitut pentru sfatul medicului. Pentru un diagnostic corect, va recomandam sa consultati un medic specialist.