"Ascunse în văzul tuturor, văzute doar de doritori!"

Un articol de Maya

Studiaza cele 3 cristale ilustrate mai sus si alege-l pe acela care te atrage cel mai mult. Nu zabovi prea mult asupra alegerii, urmeaza-ti impulsul!

Mai jos iti prezentam toate detaliile pe care alegerea ta le indica despre tine si personalitatea ta. Nu trisa! Alegerea trebuie sa fie spontana!

descopera ce ascund aceste cristale


1. Howlit albastru

Daca ai ales cristalul cu numarul 1, este semn ca ai niste probleme de comunicare pe care trebuie sa le rezolvi prin exercitiu. Ai lucruri pe care vrei sa exprimi si nu stii cum? Esti sincer fata de tine si de ceilalti? Stii sa asculti cu adevarat ceea ce ti se spune?

PUBLICITATE

Aceasta piatra este chakra gatului, care include, de asemenea, urechile, astfel ca este asociata cu toate formele de comunicare verbala. Existenta unor probleme fiziologice la nivelul gatului poate indica faptul ca a sosit timpul sa analizezi mai indeaproape lucrurile pe care nu le divulgi celorlalti, sau sa gasesti o metoda mai diplomatica de a comunica aceste ganduri. Tii secrete pentru a evita anumite eventuale conflicte? Vorbesti, de obicei, pe un ton iritat? Daca da, atunci e bine sa evaluezi problemele emotionale care stau la baza problemelor tale cu gatul.

Daca ai probleme cu urechile, poate ca te-ai decis sa refuzi sa mai asculti, ceea ce poate o fi o provocare inspre regasirea puterii de a asculta lucrurile ce ti se comunica, inclusiv pe cele rostite de vocea sinelui tau superior. Doar tu cunosti cauza adevarata a acestor afectiuni fizice. Deseori, copiii dezvolta afectiuni ale urechilor pentru faptul ca se opun lucrurilor negative rostite in mediul familial in timpul certurilor dintre parinti.

Culoarea albastra a cristalului howlit poate indica si faptul ca nu esti sincer fata de tine insuti. Porti mereu o masca pentru a nu le arata celor din jur adevarata ta natura? Fiecare persoana e unica in felul ei si detine propriul set de inclinatii si aptitudini individuale. Ai curajul de a arata lumii aceasta latura unica, autentica si frumoasa.

2. Aventurin verde

Daca ai ales cristalul cu numarul 2, inseamna ca ai nevoie de vindecare, echilibru, armonie, pace si dragoste. Aventurinul verde este chakra inimii, esentiala pentru chakrele inferioare si superioare. Asadar, chakra inimii cuprinde tot ceea ce este legat

…Continuare pe pagina urmatoare

Share on Facebook
1 2 3
PUBLICITATE

*Continutul acestui articol este doar pentru informare si nu se doreste a fi un substitut pentru sfatul medicului. Pentru un diagnostic corect, va recomandam sa consultati un medic specialist.

loading...
loading...
PUBLICITATE

x
Da-ne un 'Like'!