"Ascunse în văzul tuturor, văzute doar de doritori!"

Un articol de Maya

Ca sa arati bine, este important sa asortezi hainele si sa potrivesti cat mai bine culorile vestimentatiei la silueta ta.

Este binecunoscut faptul ca negrul si culorile inchise te fac sa pari mai subtire, dar haide sa vedem impreuna ce alte culori mai poti folosi pentru a ascunde problemele de silueta.

aestea sunt culorile care te fac mai slaba

Pentru femeile cu silueta in forma de mar!

Se recomanda ca vestimentatia si culorile alese sa mascheze cea mai evidenta imperfectiune: kilogramele in plus din jurul taliei. Se pot purta tricouri, bluze si camasi inchise la culoare, dar pentru partea inferioara a corpului se poate folosi si o vestimentatie mai deschisa la culoare. Acest truc distrage atentia de la nivelul taliei.

Pentru femeile cu silueta in forma de para, cu solduri si fese proeminente si cu trunchi superior ceva mai subtire!

Acestea pot purta pantaloni sau fuste mai inchise la culoare si bluze in nuante deschise. De evitat pe cat posibil, insa, combinatia de pantaloni negri sau fusta neagra si camasa alba.

Se poate opta in schimb pentru alte culori deschise sau pentru o croiala cu falduri care sa reechilibreze silueta corpului. De evitat pe cat posibil tricourile albe sau colorate daca sanii sunt voluminosi, si se opteaza in schimb pentru nuante mai inchise de albastru sau verde smarald pentru partea superioara a corpului.

Despre Autor:

Maya este autor
pentru Secretele.com
Este o mare placere sa ma pot conecta cu atat de multe suflete minunate. Sursa:healthtipssource.Trebuie sa lasam o mostenire fara secrete generatiilor viitoare.
Toti suntem unul! Pe Maya o puteti gasi
pe Facebook si
Pinterest.
sau
Google+.

*Continutul acestui articol este doar pentru informare si nu se doreste a fi un substitut pentru sfatul medicului. Pentru un diagnostic corect, va recomandam sa consultati un medic specialist.