"Ascunse în văzul tuturor, văzute doar de doritori!"

Un articol de Razvan

Daca ai crescut intr-un oras mare, atunci stii probabil ca oamenii incearca sa fie rezervati in spatiul public.

Acest lucru este destul de usor de vazut cand, de exemplu, mergi cu metroul in care este aglomeratie si toata lumea pare sa evite contactul vizual cu ceilalti. Recent, insa, ceva complet iesit din comun s-a intamplat intr-un metrou din New York City, ba mai mult, momentul a fost inregistrat video.

ce s-a intamplat cu acest om al strazii

Un om al strazii statea singur, tremurand de frig.

O persoana a observat asta, asa ca s-a apropiat de acesta si i-a oferit hainele cu care era imbracat! E un gest aparent neinsemnat, insa generozitatea care reiese din aceasta intamplare e ceva rar intalnit, din pacate, in zilele noastre.

Filmuletul a devenit viral pe internet si este un semnal important in ceea ce priveste faptul ca nu trebuie sa uitam sa ne aratam bunatatea celor din jur, fie ca sunt mai norocosi sau mai putin norocosi decat noi.

Sa nu uitam totusi ceva: TOTI SUNTEM OAMENI!


Despre autor:

Razvan s-a alaturat echipei Secretele.com
pentru a veni in sprijinul oamenilor cu informatii pretioase despre o viata sanatoasa. Sursa: href=”http://www.metaspoon.com/train-homeless-cold-shivering/” rel=”nofollow” target=”_blank”>metaspoon. Pe Razvan il puteti gasi si
pe facebook!

PUBLICITATE
Share on Facebook
PUBLICITATE

*Continutul acestui articol este doar pentru informare si nu se doreste a fi un substitut pentru sfatul medicului. Pentru un diagnostic corect, va recomandam sa consultati un medic specialist.

loading...
loading...
PUBLICITATE