"Ascunse în văzul tuturor, văzute doar de doritori!"

Un articol de Calin Petru Barbulescu

Calatoresti destul de des? Daca da, cu siguranta ca te-ai lovit pana acum de problemele legate de limitarea spatiului pentru bagaje, cazuri in care esti nevoit sa impachetezi cat mai multe lucruri in valize neincapatoare.

maximizeaza spatiul din valiza

In astfel de momente, este bine sa stii cum poti eficientiza la maximum spatiul disponibil din valiza de voiaj, asa ca urmareste acest material video pus la dispozitie de Travel Noire privind cele mai eficiente metode de impachetare a hainelor. Astfel poti impacheta hainele cat mai eficient fara sa risti ca acestea sa se sifoneze pe durata calatoriei.

Totusi, din punctul meu de vedere, metoda functioneaza cel mai bine atunci cand nu esti nevoit sa despachetezi si sa impachetezi la loc hainele de mai multe ori pe durata voiajului. Repetarea acestui procedeu inghite mult timp.


Iata cum arata o valiza bine impachetata!

Foloseste sfaturile oferite pentru a exploata la maximum spatiul disponibil al valizelor, indiferent de cat de incapatoare ar fi acestea.


Despre Autor:
Calin Petru Barbulescu este autor
pentru Secretele.com . „Iubirea este una dintre caile care
duce la o eliberare spirituala completa. Sursa: target=”_blank”>everythingorganized. Viata o primesti gratis, nu ajunge sa platesti pentru ea, iar viata pe care o incepem plangand
trebuie s-o terminam razand. Numai impreuna putem sa lasam o mostenire plina de iubire generatiilor viitoare!”
Pe Calin Petru Barbulescu il puteti gasi pe Facebook sau
Google+.

PUBLICITATE
Share on Facebook
PUBLICITATE

*Continutul acestui articol este doar pentru informare si nu se doreste a fi un substitut pentru sfatul medicului. Pentru un diagnostic corect, va recomandam sa consultati un medic specialist.

loading...
loading...
PUBLICITATE