"Ascunse în văzul tuturor, văzute doar de doritori!"

Un articol de Maya

Iata un truc de infrumusetare care stimuleaza cresterea unghiilor si le reda aspectul sanatos. Este vorba despre un remediu cu usturoi.

Usturoiul este un antiseptic natural care previne infectiile si ajuta la repararea unghiilor si a cuticulelor vatamate.

intareste unghiile cu un ingredient

Lacul de unghii cu usturoi

Desi usturoiul se foloseste mai ales pentru gatit, poate deveni la fel de bine un aliat de nadejde in tratamentele de infrumusetare.

Ai nevoie de:

• usturoi

• lac de unghii incolor

• o chiureta pentru pielite

• un tocator

• un cutit

Zdrobeste un catel de usturoi si toaca-l marunt. Apoi pune cubuletele mici in sticluta de lac pentru unghii.

Dupa o saptamana de stat la macerat, lacul de unghii este gata de folosire. Nu-ti face probleme, mirosul de usturoi este insesizabil, iar lacul va prelua proprietatile acestuia, transformandu-se intr-un tratament ideal pentru intarirea si ingrijirea unghiilor.

Folosind chiureta pentru pielite, impinge usor cuticulele inapoi catre unghie.

Aplica lacul de unghii de doua pana la trei ori pe saptamana. Primele rezultate pot fi observate in decurs de cateva saptamani.

Un alt mod de a folosi usturoiul pentru unghii:

Piseaza bine un catel de usturoi. Freaca cu el cuticulele si unghiile o data sau de doua ori pe zi. Usturoiul sprijina sanatatea cuticulelor si a unghiilor, stimulandu-le cresterea si facandu-le mai putin fragile.

Despre Autor:

Maya este autor
pentru Secretele.com
Este o mare placere sa ma pot conecta cu atat de multe suflete minunate. Sursa:myilifestyle.Trebuie sa lasam o mostenire fara secrete generatiilor viitoare.
Toti suntem unul! Pe Maya o puteti gasi
pe Facebook si
Pinterest.
sau
Google+.

*Continutul acestui articol este doar pentru informare si nu se doreste a fi un substitut pentru sfatul medicului. Pentru un diagnostic corect, va recomandam sa consultati un medic specialist.