"Ascunse în văzul tuturor, văzute doar de doritori!"

PUBLICITATE

Un articol de Maya

Tot mai multi pacienti de cancer apeleaza astazi la remedii naturiste pe baze de plante pentru a potenta sau chiar inlocui tratamentele agresive folosite in terapia cancerului. Unele remedii naturiste lucreaza chiar foarte eficient si, in plus, sunt mult mai sigure si mai bine tolerate decat chimioterapia.

PUBLICITATE

Printre remediile naturiste cele mai des utilizate se numara cannabisul, curcuma si bicarbonatul de sodiu. Mai nou, pe lista acestor substante se regaseste si mierea, ale carei proprietati vindecatoare le cunoastem cu totii.

PUBLICITATE

Mierea este considerata a fi un super-aliment, fiind folosita de secole pentru multitudinea de efecte terapeutice pe care le detine. Daca mai demult acest „dar al naturii”, mierea, era accesibila numai persoanelor foarte bogate, lucrurile s-au schimbat radical de-a lungul timpului. Cercetatorii au descoperit in mormantul lui Tutankamon miere veche de peste 3000 ani, iar grecii si romanii o foloseau si ei in antichitate pentru intarirea organismului si vindecarea ranilor.

PUBLICITATE

Exista multe marturii care atesta faptul ca aceasta boala necrutatoare, cancerul, poate fi invinsa prin folosirea de remedii casnice si ierburi vindecatoare. Printre persoanele care au folosit cu succes astfel de remedii se numara si Ante Kresic din Zagreb, Croatia. Dupa ce a fost diagnosticat cu cancer pulmonar si informat de catre medici ca sansele sale de supravietuire erau minime, barbatul a apelat la doua ingrediente naturale, radacina de ghimbir si miere, reusind in mod uluitor sa castige lupta cu cancerul. De meserie apicultor, croatul este acum complet refacut si perfect sanatos, in ciuda tuturor pronosticurilor.

In luna aprilie, el a parasit spitalul si s-a hotarat sa lupte impotriva cancerului pe cale naturala, folosind miere pura. La primirea vestii ca barbatul a supravietuit celei mai grave forme de cancer pulmonar multumita acestui tratament naturist surprinzator, medicii au fost complet uluiti, si l-au incurajat sa continue sa consume in mod regulat miere pentru a se vindeca complet. La testele sanguine ulterioare nu s-au mai depistat urme ale bolii si, pana in vara, cancerul s-a remis complet.

PUBLICITATE

Despre Autor:

Maya este autor pentru Secretele.com – Este o mare placere sa ma pot conecta cu atat de multe suflete minunate. Trebuie sa lasam o mostenire fara secrete generatiilor viitoare. Toti suntem unul! Pe Maya o puteti gasi pe Facebook si Pinterest.

PUBLICITATE

…Continuare pe pagina urmatoare

1 2

*Continutul acestui articol este doar pentru informare si nu se doreste a fi un substitut pentru sfatul medicului. Pentru un diagnostic corect, va recomandam sa consultati un medic specialist.

[wce_code id=2]