"Ascunse în văzul tuturor, văzute doar de doritori!"

Un articol de Calin Petru Barbulescu

Daca suferi de reflux gastroesofagian, atunci acest articol este pentru tine. Iata ca un simplu amestec de suc de cartofi si miere poate usura problema arsurilor la stomac.

Iata mai jos reteta!

scapa de refluxul esofagian

 

RETETA

 

Curata cartoful de coaja si stoarce-l, in asa fel incat sa obtii o cana plina cu suc de cartof. Amesteca acest suc cu 1-2 linguri de miere.

 

Bea amestecul de doua ori pe zi, cu o ora inainte de masa.

 

Trebuie sa consumi acest amestec pana cand simptomele vor disparea complet. Efectul se va observa dupa 2-3 zile , insa vindecarea completa va veni dupa aproximativ 30 de zile!

 

Despre Autor:

Calin Petru Barbulescu este autor pentru Secretele.com . „Iubirea este una dintre caile care duce la o eliberare spirituala completa. Viata o primesti gratis, nu ajunge sa platesti pentru ea, iar viata pe care o incepem plangand trebuie s-o terminam razand. Numai impreuna putem sa lasam o mostenire plina de iubire generatiilor viitoare!”
Pe Calin Petru Barbulescu il puteti gasi pe Facebook sau Google+.

Share on Facebook
PUBLICITATE

*Continutul acestui articol este doar pentru informare si nu se doreste a fi un substitut pentru sfatul medicului. Pentru un diagnostic corect, va recomandam sa consultati un medic specialist.

loading...
loading...
PUBLICITATE