"Ascunse în văzul tuturor, văzute doar de doritori!"

thirteen + 10 =

fourteen − four =

Un articol de Maya

loading...

Nutella , Finetti sau celelelate produse de acest gen fac parte din gama de produse de care multe persoane sunt dependente.

 

Reclamele prezinta Nutella, Finetti sau alte produse asemanatoare ca pe alimente sanatoase, iar astfel oamenii sunt convinsi ca nu este gresit sa le consume, dar in realitate acest lucru nu e adevarat. Ingredientele folosite pentru fabricarea acestora nu sunt deloc sanatoase, bineinteles nu toate, dar cateva dintre ele transforma produsele in unele contraindicate consumului.

 

Iata care sunt cele 4 ingrediente daunatoare din aceste asa-zise alimente:

 

nu consuma astfel de produse

 

1. Soia – este bine sa consumi soia, dar in cantitati mici. In bucataria moderna contemporana, soia este consumata in cantitati mari, ceea ce intr-adevar nu e sanatos. Lecitina din soia dauneaza sanatatii. Ea este relationata depresiei tiroidice, luarii in greutate, oboselii, problemelor menstruale si cancerului la san.

 

2. Zaharul – zaharul folosit in aceste produse este unul destul de ieftin, contine pesticide si corpul nostru nu il poate recunoaste. Aceste zaharuri sunt cunoscute drept neurotoxine si traverseaza bariera creierului, provocand eliminarea celulelor creierului. Cazuri de ADD, ADHD, depresie, autism si migrene sunt relationate cu aceste tipuri de zaharuri.

 

3. Laptele degresat – chiar daca noi consideram ca laptele este sanatos si ca este produs in mod sanatos, ne inselam. Laptele din aceste produse este, de obicei, de proasta calitate, folosindu-se in dese randuri lapte praf.. Cel mai daunator tip de colesterol se gaseste in laptele praf.

 

4.Vanilina – este un tip de aroma care se aseamana cu gustul vaniliei. Ea contine neurotoxine si omoara celulele creierului. Creeaza dependenta, provocand secretia de serotonina. Cei mai mari producatori de astfel de arome sunt fabricile din China.

 

Spune NU neurotoxinelor si produselor de acest gen. Opinia noastra nu trebuie sa ramana in umbra, ci trebuie sa ne protejam pe noi si pe copiii nostri de aceste alimente daunatoare.

 

loading...

*Continutul acestui articol este doar pentru informare si nu se doreste a fi un substitut pentru sfatul medicului. Pentru un diagnostic corect, va recomandam sa consultati un medic specialist.