"Ascunse în văzul tuturor, văzute doar de doritori!"

Un articol de Maya

Vaginita bacteriana este o infectie cauzata de o bacterie daunatoare. Cele mai frecvente simptome sunt iritatia, mancarimea si pruritul. Avand in vedere sensibilitatea crescuta a zonei intime, simptomele pot deveni rapid insuportabile. Cauza principala a vaginitei este igiena sexuala precara. 

Alte cauze sunt consumul de tutun, alcool, precum si unele tratamente antibiotice.

Infectia se datoreaza dezvoltarii in exces a bacteriilor daunatoare in interiorul vaginului. Aceste bacterii produc iritanti ce cauzeaza mancarime, in timp ce raspandirea infectiei determina inrosirea pielii.

La final am inclus un videoclip pentru a intelege mai bine aceasta boala frecventa cu care se confrunta multe femei si fete tinere. In plus, iti punem la dispozitie si o lista de remedii casnice eficiente pentru combaterea infectiei.

Toate ingredientele continute de aceste remedii sunt complet naturale. Printre ele se numara iaurtul si diferite plante medicinale precum curcuma si neem, toate fiind recunoscute pentru proprietatile lor antibacteriene si antiinfectioase. Aceste remedii din popor se folosesc adeseori pentru vindecarea infectiilor pielii. Aplicatiile externe zilnice pot vindeca infectia in decurs de o saptamana.

Urmareste videoclipul:


Despre Autor:

Maya este autor
pentru Secretele.com
Este o mare placere sa ma pot conecta cu atat de multe suflete minunate. Sursa:timefornaturalhealthcare.Trebuie sa lasam o mostenire fara secrete generatiilor viitoare.
Toti suntem unul! Pe Maya o puteti gasi
pe Facebook si
Pinterest.
sau
Google+.

PUBLICITATE
Share on Facebook
PUBLICITATE

*Continutul acestui articol este doar pentru informare si nu se doreste a fi un substitut pentru sfatul medicului. Pentru un diagnostic corect, va recomandam sa consultati un medic specialist.

loading...
loading...
PUBLICITATE