"Ascunse în văzul tuturor, văzute doar de doritori!"

Un articol de Cristian Iacov

Moda sosetelor ude a fost folosita in cultura indiana pentru a preveni si trata raceala si gripa.

Chiar daca nu pare deloc placuta, aceasta metoda este insa foarte utila. Strategia de umezire ajuta in simptomele febrei datorita faptului ca sangele incepe sa circule prin picioare, ajutand la cresterea fluxului circulatiei.

poarta sosete la culcare

Mai intai trebuie sa-ti incalzesti picioarele in apa calda si apoi sa bagi o pereche de sosete subtiri in apa rece. Stoarce-le si pune-ti-le inainte de a merge la culcare. Dupa asta, pune peste ele o pereche de sosete groase, din lana.

Sosetele ude vor fi uscate si fierbinti dimineata, iar tu te vei simti mult mai bine.

Vasele de sange ale picioarelor vor actiona in timp ce picioarele se racesc si vor trimite toti nutrientii buni inspre organe si tesuturi, nutrienti necesari in lupta impotriva infectiilor si in stimularea vindecarii.

Picioarele tale se vor incalzi din nou, iar vasele vor elibera caldura. In acel moment, lucrurile daunatoare din tesuturi vor fi eliberate de organism.

Alerta de rece sau cald asupra corpului creaza un mecanism de pompare, care stimuleaza circulatia si sistemul limfatic. Acest lucru influenteaza pozitiv sistemul imunitar si reduce congestia.

Tratamentul poate fi aplicat cu brio si in tratarea insomniei.

Despre Autor:

Cristian Iacov este autor pentru Secretele.com . „Imi doresc sa va dezvalui secretul sanatatii naturale pentru cunoasterea beneficiilor asupra organismului uman. Trebuie sa lasam o mostenire fara secrete generatiilor viitoare!”. Pe Cristian Iacov il puteti gasi pe Facebook sau Google+.

*Continutul acestui articol este doar pentru informare si nu se doreste a fi un substitut pentru sfatul medicului. Pentru un diagnostic corect, va recomandam sa consultati un medic specialist.