"Ascunse în văzul tuturor, văzute doar de doritori!"

Un articol de Cristian Iacov

Te va uimi felul in care aceasta asa numita branza a fost pusa pe foc si nici macar nu s-a topit, ci a ramas tare si a inceput sa se innegreasca, ca si cum ai fi ars o bucata de plastic.

 

Vezi mai jos despre ce este vorba!

 

nu mai consuma aceasta branza

 

Atunci cand prepari branza, stii ca branza adevarata ar trebui sa se topeasca si sa se scurga din cauza caldurii generate de foc.

 

Exista insa si un alt tip de branza, care nu se comporta asa, si pe care multa lume o consuma.

 

Daca ai copii si le pregatesti sandwichuri cu aceasta “nemaipomenita” branza procesata, care evident nu e naturala, sau daca ei isi fac singuri gustari cu astfel de felii de branza, ar trebui sa fi cu mai mare bagare de seama.

 

Aceasta branza este extrem de nociva, si consumul ei nu este recomandat!

 

Priviti mai jos ceea ce mancam, fara sa ne dam seama cu adevarat – Un fel de nailon, guma sau plastic cu gust de branza……!!!

PUBLICITATE

Despre Autor:

Cristian Iacov este autor pentru Secretele.com . „Imi doresc sa va dezvalui secretul sanatatii naturale pentru cunoasterea beneficiilor asupra organismului uman. Trebuie sa lasam o mostenire fara secrete generatiilor viitoare!”. Pe Cristian Iacov il puteti gasi pe Facebook sau Google+.

Share on Facebook
PUBLICITATE

*Continutul acestui articol este doar pentru informare si nu se doreste a fi un substitut pentru sfatul medicului. Pentru un diagnostic corect, va recomandam sa consultati un medic specialist.

loading...
loading...
PUBLICITATE