"Ascunse în văzul tuturor, văzute doar de doritori!"

PUBLICITATE

Un articol de Razvan

Cafeaua este, cu siguranta, una dintre cele mai consumate bauturi in intreaga lume. Dimineata, dupa ce ne trezim, servim o ceasca de cafea. Cu toate acestea, aruncam zatul ramas pe fundul cestii, aceasta fiind probabil cea mai mare greseala pe care o putem face. Mai bine zis, se pare ca acest aur negru este de nepretuit.

PUBLICITATE

Tot ce trebuie sa faci este sa intinzi zatul pe o hartie de copt sau pe o farfurie intinsa si sa il lasi sa se usuce. Apoi, este gata sa fie folosit. Zatul poate fi folosit in multe feluri, iar noi dezvaluim 14 dintre ele:

scapa de celulita prin masaj

PUBLICITATE


Remediu pentru celulita

PUBLICITATE

Probabil ai observat ca produsele anticelulita pe care le cumperi includ, in mod predominant, cafeina. Asadar, poti folosi niste ulei si zat pentru a crea un remediu alternativ mult mai ieftin, cu un efect similar de combatere a celulitei, in loc sa cumperi o crema costisitoare.

PUBLICITATE

Sapun

Cafeaua are efectul de a da fermitate pielii, ceea ce poate asigura simultan un efect de peeling. Remarcabil!

PUBLICITATE

Par

PUBLICITATE

Cafeaua, bogata in nutrienti, poate da energie parului, facandu-l radios. Este extrem de eficienta, dar ia aminte ca are efect numai asupra parului inchis la culoare.


Eficienta impotriva pungilor de sub ochi

PUBLICITATE

Nemaipomenita cafea nu numai ca te va ajuta sa te trezesti, ci si sa nu pari obosit. Pielea de sub ochi poate fi complet reimprospatata folosind un amestec de zat de cafea si ulei de masline. Cei care au un aparat de cafea cu capsule, se pot bucura de beneficiile extraordinare, mai ales ca o capsula este potrivita pe forma naturala a ochiului.

PUBLICITATE

In frigider

Multe persoane depoziteaza in frigider mancaruri cu aroma puternica, care creeaza un miros ciudat, ce necesita curatare. Pentru a le neutraliza si pentru a face mancarurile si mai apetisante, pune in frigider o cana cu zat.

PUBLICITATE

Gratar folosit

PUBLICITATE

Nimeni nu isi doreste sa curete gratarul lipicios si alunecos, dupa folosire. In orice caz, acum vei afla ca ii poti reda usor stralucirea dupa ce folosesti cafea: pune niste zat pe un burete si freca-l cu acesta. Apoi clateste-l cu apa calduta.

Abraziv

PUBLICITATE

Poti folosi cafeaua si ca produs de curatare, avand in vedere ca aceasta functioneaza ca detergent pentru curatarea oalelor, tigailor si suprafetelor.

…Continuare pe pagina urmatoare

PUBLICITATE
1 2

*Continutul acestui articol este doar pentru informare si nu se doreste a fi un substitut pentru sfatul medicului. Pentru un diagnostic corect, va recomandam sa consultati un medic specialist.

[wce_code id=2]